Pouto mezi Janou a její dcerou bylo opravdu silné. Když se Bára hlásila na DAMU, udělala Hlaváčová něco nečekaného.

„Maminka dokonce odešla z akademie, kde učila, protože nechtěla, aby si někdo myslel, že mám protekci. Za to jí jsem dodnes vděčná,“ svěřila se Munzarováv rozhovoru pro Magazín MF DNES.

Video
Video se připravuje ...

Jana Hlaváčová: Naposledy ve společnosti v roce 2013! Kde? Jan Jedlička, Markéta Reinischová, ukázky: YouTube

A tak když se slavná herečka rozhodla stáhnout do ústraní, byla to právě její dcera, která jí byla oporou. Do poslední chvíle se starala o otce Luďka Munzara (†85) a nyní i o maminku. Zřejmě tady zařádil osud, protože manželé odešli ve stejném věku, akorát Luděk zemřel 26. ledna v roce 2019. 

Hlaváčová v sobotu odešla do hereckého nebe. První reakcí Báry na sociální síti byla černobílá fotka Jany s bílou růží a černé srdíčko. „Objímám Tě, Báro,“ napsala zpěvačka Leona Machálková.

Skon herečky zarmoutil i její vnučku Annu. „Na nějakou dobu se odmlčím... Jsem v pořádku, jen teď potřebuji být se svou rodinou. V následujících měsících se budu snažit být aktivní. Mám vás ráda, děkuji za pochopení.“ Krásná Anička je rovněž herečka a naposledy se ve společnosti objevila minulý týden v doprovodu otce, herce Jiřího Dvořáka

Fotogalerie
47 fotografií