Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Brutální vražda Patricie v Bratislavě: Vedle těla našli vědro s orgány, policie ze zločinu obvinila přítele

Aktualizováno -
6. ledna 2024
16:58
Autor: rc, pma, VaB - 
5. ledna 2024
13:28

Otřesný případ vyšetřují slovenští policisté. V jednom z bytů v Bratislavě na Prievozské ulici našli tělo osmačtyřicetileté Patricie (†48). Podle slovenských médií měla být rozřezaná a u jejího těla našli vědro s jejími orgány. Z ohavného činu je podezřelý přítel zavražděné Slovenky, kuchař Jozef H. (47). Policie na sociální síti uvedla, že v pátek po poledni zadržela podezřelého. A v sobotu ho policisté obvinili z vraždy. 

Slovenské záchranné složky zasahovaly ve čtvrtek 4. ledna večer v bratislavské městské části Ružinov. V bytě ve třetím poschodí na Prievozské ulici našli tělo osmačtyřicetileté ženy, která byla později identifikována jako osmačtyřicetiletá Patricie.

Podle slovenské TV JOJ se policistům naskytl otřesný pohled. Na těle měla mít zavražděná sečné i řezné rány, a to hlavně v oblasti levé tváře, stehen a hrudníku. Vedle těla leželo vědro s jejími orgány včetně srdce. Zohavené tělo mělo být zakryté dekou a na něm ležel britský pas. Podle informací TV Markíza měl patřit zavražděné Slovence. 

Vyšetřovatel kriminální policie kuchaře Jozefa H. v sobotu odpoledne obvinili z vraždy. „Zároveň byl v této souvislosti zpracován na obviněného návrh k vazebnímu stíhání. Obviněný byl po provedení potřebných úkonů umístěn v cele policejního zajištění," uvedli policisté na sociální síti. 

Sousedé pro slovenský deník Nový Čas vypověděli, že žena se jmenovala Patricie a pracovala jako číšnice. Popisují ji jako milou a velmi ochotnou ženu, která ale měla problémy s alkoholem. Žena údajně příliš ven nechodila a naposledy ji viděli před Vánoci.

„Její přítel často vykřikoval, že jí odtrhne hlavu,“ uvedla sousedka s tím, že kvůli křiku často nemohla spát. Podle informací výše zmíněné televize, psal přítel zavražděné ženy své příbuzné ve zprávě, že se jde zabít. Obrátila se proto na policisty, kteří se následně vydali do bytu v Prievozské ulici, kde objevili tělo ženy. 

V souvislosti s případem policisté pátrali po příteli zavražděné. Tím má být kuchař Jozef H. (47), který byl naposledy spatřen ve středu. V pátek policisté prostřednictvím sociální sítě informovali veřejnost, že zadrželi podezřelou osobu z Patriciiny vraždy. 

„Díky důsledné operativně pátrací činnosti zadrželi bratislavští kriminální v průběhu pátečního odpoledne osobu, u které je důvodné podezření z předmětného trestného činu," sdělili bratislavští kriminalisté. S největší pravděpodobností tak může jít o přítele zavražděné ženy.

“Se zadrženou osobou jsou v současnosti konány potřebné procesní úkony,“ dodala v pátek odpoledne policie. 

Video  Soused hazardér: Posekal dveře, v bytě řezal plynový sporák bruskou.  - Městská policie Brno
Video se připravuje ...

MADONNA ( 7. ledna 2024 22:06 )

Vliv drog bych v žádném případě nebrala jako polehčující okolnost,pokud by v tomhle odporném brutálním činu sehrály roli. Nezájem, zkrátka smrt za smrt!!!!!Kdy se konečně někdo probere a obnoví trest smrti??????!!!!

lucie13 ( 6. ledna 2024 18:03 )

Nechutné, brutalita dnešní doby nebere konce, Blesk to brzy topne větším humusem. Někdo z pisálků se v tom očividně vyžívá.
Jestli nebyli oba pod vlivem drog v jiné realitě, tak by si vrah zasloužil pomalou smrt.

Michelin ( 6. ledna 2024 17:52 )

Špagát bez milosti ... 👎

MADONNA ( 5. ledna 2024 17:48 )

Vy tam nahoře OBNOVTE TREST SMRTI a to nejlépe IHNED!!!!

MADONNA ( 5. ledna 2024 17:14 )

Tak to, už je peklo co se děje za brutality...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání