Plavovlasá Dominika Stará, která se do povědomí široké veřejnosti dostala díky účinkování v první sezóně pěvecké reality show Česko Slovenské SuperStar, kde skončila třetí (díky čemuž se pyšnila titulem nejúspěšnější ženské účastnice této soutěže), aktuálně čeká své druhé dítko. Daleko více než kariéra pro ni znamená její rodina, a tak v minulosti odmítla i třeba lukrativní místo mluvčí tehdejšího slovenského premiéra Igora Matoviče (50).

Kráska, která se v lednu 2021 vdala, o svatební noci přišla o věneček (je totiž silně věřící a mimomanželský sex pro ni nepřipadal v úvahu) a v roce 2022 porodila (doslova) vymodleného synka Miška (1), nyní nosí pod srdcem další poklad. Jenže idylické těhotenství, kdy žena ani pořádně neví, že v ní roste nový život, to podle všeho není... „Co udělá dítě, když si matka konečně sedne? Šíleně se rozkope,“ posteskla si na sociální síti blondýnka, která po veselce přijala příjmení svého muže, a je tedy Jurenová.

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Jitka Boho po porodu syna: Jaké to bylo podruhé? O volbě polohy i epidurálu Kisa Císařová

„Všichni mi slibovali, že druhé dítě bude klidnější... pokojnější... A co vám řeknu? Snít je pěkné a dost se na to spoléhám, ale když cítím ty kopance, mám takové jemné déjà vu,“ neskrývá své obavy zpěvačka, co se brzy stane dvojnásobnou maminkou.

Rovněž připojila hashtag „jsou to sourozenci“ - i malý Miško v jejím bříšku patrně pořádně vyváděl. A Dominika se s ním nenudí ani teď, když trochu povyrostl. „Každý den spolu zažíváme nové dobrodružství,“ prozradila na instagramu.

Fotogalerie
95 fotografií