Seriálová sestra hlavního hrdiny Chirurgů, Dereka Shepherda, zažila v životě neštěstí, které potká málokoho. Celý domov jí během pár vteřin lehl popelem. Naštěstí se jí podařilo zachránit to nejdůležitější na světě - své maličké dcerky Palomu, Elizu a Arwen, kterou přezdívají Lucky. Na jejich záchranu měla herečka v celé panice jen necelé dvě minuty. A to, že přežily všechny, se dá počítat za malý zázrak.

„Před několika měsíci mi vyhořel dům. Přichystala jsem děti do postele a šla se koupat, najednou skrz spáry kolem vany začal pronikat kouř. Když jsem se podívala do chodby, už se tvořila řeka hustého černého dýmu a zaplňovala dům. Požáry mají jednu vlastnost: vznikají rychle. Měla jsem asi dvě minuty na to, abych dostala své tři děti z domu, a vyvázli jsme s méně než botami na nohou. Ale dostali jsme se ven. A za to jsem jim neskonale vděčná," rozepsala se poprvé od tragédie na svém instagramu.

Caterina žila v rozlehlé vile za 48 miliónů obklopená dětským smíchem a ani jako matka samoživitelka nebyla nikdy osamělá. Bývalý manžel a otec jejich dětí, hudebník Rob Giles (49), byl dávno nahrazen domácími rodinnými mazlíčky, kteří se stali milovanými parťáky jak její, tak jejích dcer. Bohužel chlupaté lásky, jako kočička Luna, kocourek Medvěd, Čtyřlístek a pejsek Scorsonek, tragédii nepřežily a v domě uhořely. Oheň je zmátl a vyděsil a samy se bez pomoci nedokázaly dostat ven.

„Přišly jsme o všechny čtyři. Stále se s touto ztrátou smiřujeme, ale jsme rádi, že jsme je vůbec mohli milovat," napsala herečka, která svým mrtvým miláčkům věnovala celý samostatný instagramový účet, kam nahrála jejich společné vzpomínky.

„Mám zlomené srdce," napsala pod některé snímky svých miláčků. 

Video
Video se připravuje ...

Ta má ale smůlu! Byt Markéty Poulíčkové vytopili kvůli požáru nad nimi. Teď u nich zasahovali hasiči znovu Kisa Cisarova, Elmer Carvalho

Fotogalerie
24 fotografií