Samozvaná královna slovenského instagramu a podnikavá byznysmenka Zuzana Plačková se rozhodla zainvestovat do svého vzhledu. Vymyslela si něco skutečně kuriózního: vlasy jako Locika! 

Na sítě se natočila, když se chystala ke kadeřníkovi. „Dnes mi bude dělat pravé vlasy až po kolena. Takhle dlouhé prodloužené vlasy si jdu nechat udělat. Jsou asi nejdelší a nejdražší v mém životě, jaké jsem si kdy vymyslela. Tak jsem strašně zvědavá, jak to bude vypadat,“ vyprávěla natěšeně před odchodem. 

Jak řekla, tak se také stalo a po mnoha hodinách se dočkala své dlouhatánské hřívy. „Extrém,“ komentovala výsledek. Ačkoli je s ním spokojená, jedno úskalí to přece jen má. „Na WC je potřeba vlasy hodit dopředu,“ svěřila se se smíchem svým sledujícím. 

Zároveň ale přiznala, že sama neví, jak dlouho to vlastně vydrží. „Je to extrémně těžké, fakt to má možná kilo. Cítím tu zátěž. Doufám, že si na to za tu cenu zvyknu,“ stýskala si. A nadšený prý není ani manžel René. „René mi včera hrozně vynadal, jestli už mi j*be,“ přiznala. Nezbývá než doufat, že si oba brzy na novinku zvyknou. 

Video
Video se připravuje ...

Policie vtrhla do domu Queen Plačkové! Influencerku si odvedli v poutech! Plus JEDEN DEŇ

Fotogalerie
158 fotografií