Režisér Todd Phillips potěšil všechny fanoušky, kteří se těší na film Joker: Folie à Deux. Zatím totiž k dispozici měli jen jediný obrázek, který filmař zveřejnil u příležitosti startu natáčení. Na něm je hvězda filmu Joaquin Phoenix (48), zatímco ho kdosi holi břitvou na krku. 

Snímek má vstoupit do kin 4. října 2024, o jeho zápletce se ale zatím neví skoro nic. A právě to teď režisér změnil. Phillips na den svatého Valentýna zveřejnil na Instagramu snímek z natáčení, který toho naznačuje docela dost. 

Lady Gaga jako Harley Quinn

Vůbec poprvé se na něm ve své nové filmové roli objevila zpěvačka Lady Gaga. Coby Jokerova narušená milenka Harley Quinn se na Phoenixe dívá s vášní v očích a rukama si ho za krk přitahuje blíž k sobě. Zdá se, že následovat bude žhavý polibek...

Lady Gaga má na fotce vlasy obarvené na platinovou blond a výrazný make-up na obličeji. Barvy na tváři má i Phoenixův Joker. 

Astronomický rozpočet

Natáčení prvního dílu stálo až 70 milionů dolarů (1,5 miliardy korun), dvojka je ale více než dvojnásobně dražší. Podle webu Variety má stát až 150 milionů dolarů (3,3 miliardy korun). A zatímto režisér Todd Phillips a herec Joaquin Phoenix si každý za svou práci odnesou až 20 milionů dolarů (446 milionů korun), Lady Gaga dostane „jen“ polovinu. Po úspěchu prvního dílu je pravděpodobné, že se astronomický rozpočet pořád vyplatí. 

Video
Video se připravuje ...

Zkrachovalý komediant Arthur Fleck (Joaquin Phoenix) se stává Jokerem od 3. října i v českých kinech. • VIDEO Vertical Ent.

Fotogalerie
90 fotografií