Zdroje z rodiny Presleyových prozradily webu TMZ detaily o tom, jak vypadaly poslední týdny života zpěvačky a jediné dcery Elvise Presleyho Lisy Marie Presleyové. A zdá se, že to byla pořádná jízda. 

Plastika a léky na hubnutí

Lisa Marie ze všech sil propagovala životopisný film o jejím otci s názvem Elvis, ve kterém si hlavní roli střihl Austin Butler (31). V rozhovorech pro média a na červených kobercích chtěla vypadat co nejlépe... Dva měsíce před předáváním Zlatých glóbů proto podstoupila plastickou operaci a začala užívat prášky na hubnutí. 

Zase opiáty

Nastolila si také přísný režim, který jí měl se ztrátou hmotnosti pomoci. A povedlo se: za pouhých 6 týdnů zhubla neuvěřitelných 20 kilogramů. Jako by takový stres pro její tělo nestačil, zpěvačka prý opět spadla do závislosti na opiátech, se kterou bojovala už v minulosti. 

Důkazem mají být i dva rozhovory pro Extra TV, ve kterých se vyjadřovala k novému filmu. Lisa Marie podivně mumlala, pletla slova a kamarád ji musel podpírat, aby nespadla. 

Záhadná bolest břicha

V osudné ráno 12. ledna si měla stěžovat na bolest břicha. Pak přišla zástava srdce a po převozu do nemocnice ještě druhá. Oficiální příčina jejího úmrtí zatím nebyla zveřejněna – toxikologické testy mohou zabrat ještě měsíce. 

Fotogalerie
145 fotografií