Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Chata ze seriálu Policie Modrava má nového majitele: V aukci se o ni strhla bitva!

Autor: VaB - 
18. července 2022
05:00

Chata v oblíbené šumavské lokalitě se prodala za více jak 2,5 milionu korun! V elektronické aukci se o ni strhla bitva mezi třemi zájemci. Ti postupně dvaašedesátkrát přihodili, boj o chatu nakonec uhrál muž, který lokalitu kolem chaty navštěvuje už od mládí. Chata má i zajímavou minulost – natáčel se v ní populární seriál Policie Modrava.

Ještě loni sloužila chata na Sušicku v oblíbené rekreační oblasti Annín jako útočiště filmařů, kteří zde natáčeli seriál Policie Modrava. Teď má ale nového vlastníka, výhře v elektronické aukci předcházela ale hotová bitva!

O chatu měli zájem tři lidé, kteří nakonec v posledních minutách celkem provedli 62 příhozů a tím cenu vyhnali až na více jak 2,5 milionu korun. „Kupní smlouvu s vítězem aukce schválilo Ministerstvo životního prostředí připojením schvalovací doložky,“ informovali zástupci Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových, kteří měli prodej chaty na starosti.

Nový majitel zřejmě moc dobře věděl, o jakou chatu soutěží. „Tato chata není pro nového vlastníka neznámá, neboť lokalitu, ve které se chata nachází, navštěvuje již pravidelně od svého mládí,“ dodali.

blue_Moon ( 18. července 2022 21:55 )

Spálíš boudu ve které by nebydlel ani pes a místo ní si vystavíš lunapark s přistávací plošinou pro osobní aéro a pořídíš si zbrojní pas "Ten les je můj vážení"
"easy"

blue_Moon ( 18. července 2022 18:34 )

"Jak prosté, milý Watsone!" není to tak lehké stavět dle představ majitelů pokud se původní kůča by se nacházela v CHKO.

bullshit ( 18. července 2022 14:05 )

Jak napsal premisu správně KerBazi kdo je tady JELITO jsi jedině Ty sám !

..." nový " majitel neusiloval o tuto kuču ale o Č.P. / číslo popisné- jedině tak lze legalizovat stavbu tam kde je to Zakázáno či znemožněno.

Vsadím se že do pár měsíců tady Blesk bude psát o návštěvě Vandalů, Zlodějů či Žhářů - kuča lehne popelem a zvesela se začne stavět CHATA dle představ nových majitelů.

blue_Moon ( 18. července 2022 12:56 )

Něco tak odpudivého jako je "chatka" v lesním porostu se jentak nevidí.
souhlas s bcase..

bcase ( 18. července 2022 08:54 )

Jak serial zhodnotil majiteli jeho majetek. O pozemku patrici k nemovitosti redaktori nejak pomlceli, stejne tak o prijezdove komunikaci, dostupnosti, vybaveni atd

Zobrazit celou diskusi