Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Top momenty hořkosladké Slováčkovy party: Bohdalová promluvila o Fockovi! A desítky lahvi jako pokušení?

/
  • Top momenty hořkosladké Slováčkovy party: Bohdalová promluvila o Fockovi! A desítky lahvi jako pokušení?
    25. května 2022 ● 05:00

    Ačkoliv nemá kulaté narozeniny, dokáže to Felix Slováček pořádně roztočit i u příležitosti 79. narozenin. Jaké byly nejzajímavější momenty z jeho oslavy a kteří hosté nejvíc překvapili?

  • 1.

    Nestárnoucí Kamelie

    V 80. letech patřily mezi největší hvězdy, ovšem duo Kamelie, které už se nějaký ten pátek moc na veřejnosti neukazuje, by jistě obstálo i dnes. Alespoň co se týče vzhledu, tak se zdá, jako by Hana Buštíková a Dana Vlková dokázaly zastavit čas. Na půvabech rozhodně neztratily a jistě si toho všiml i sám Slováček, když mu blahopřály a vzpomínaly na to, jak dlouho už se vlastně znají. Dokonce se nechaly slyšet, že je Felix »nesmrtelný«.

  • 2.

    Naštvaná Jiřina Bohdalová

    Popřát Felixovi přišla také legendární herečka Jiřina Bohdalová (91). Když se vítali, byli samý úsměv, jenže Jiřině to bohužel nevydrželo celý večer. Chtěla se bavit a neřešit situaci okolo podnikatele Focka, který je v současnosti ve vazbě kvůli případu zmanipulovaných zakázek..

     

    Bohdalová se tak nyní v rozhovoru pro Blesk proti tomuto tématu jasně vymezila. „Focko není můj přítel, ale kamarád. Neměla jsem tušení, že se kolem něj něco děje. Nevím, čím se zabývá, nebo nezabývá,“ nechala se slyšet a bylo vidět, že jí není příjemné o tom mluvit. 

  • 3.

    Upravený vnuk

    Ostatně babičku si nechce rozházet ani její vnuk Marek, který ji na narozeniny Felixe doprovázel. Dříve sice chodil do společnosti s Bohdalovou právě Focko a Marek se raději držel v ústraní, ale teď ochotně dělal babičce garde. A překvapil i vzhledem. Ještě nedávno totiž nosil plnovous, díky kterému působil trochu jako Rumcajs z večerníčku. Teď už ale vousy shodil a vypadá díky tomu mnohem líp. Možná mu to také poradila Bohdalová? Protože babička má přece vždycky pravdu...

  • 4.

    František Janeček s překvapivým doprovodem

    Hudební boss František Janeček po rozchodu s Terezou Mátlovou žádnou novou známost neoznámil, a o to víc tak všechny zajímalo, když si na oslavu Felixe přivedl krásný tmavovlasý doprovod. Jenže dáma nebyla nikdo jiný, než Alex Mynářová, která je už zadaná. 

     

    „Proč bych nemohl jít s vdanou paní?“ podivoval se Janeček pro Blesk.cz a jasně dával najevo, že je s Alex pojí jen přátelství. Ovšem že přišli spolu a také se spolu nechali vyfotit, už neskryje. 

  • 5.

    Sympatizující Krampol

    Naopak sám přišel na oslavu Jiří Krampol, který se musel opírat o hůl. Přesto ale na Slováčka nezapomněl, už jen proto, že se dlouho přátelí a mají teď společného víc, než by se mohlo zdát. Přece jen i Jiří zažil, co toho znamená žít vedle alkoholičky. S manželkou Hankou toho zažil hodně, a tak může jistě Felixovi v lecčem i poradit. Nebo ho přinejmenším jen vyslechnout, když to bude potřeba. 

     

  • 6.

    Drobný erotický dárek od Drobného

    S Felixem přišel oslavovat i zpěvák Milan Drobný. Doprovázela ho jeho mladší manželka, ovšem ani to Drobnému nezabránilo, aby předal svůj dárek - namaloval pro Slováčka obraz, ovšem dost odvážný. A takových se mu sešlo možná i povícero. Na jednom plátně, s nímž během večera pózoval fotografům, bylo zobrazeno nahé ženské tělo spolu se sklenkou vína. Zkrátka víno, ženy, zpěv... Co víc by si mohl Felix přát.

  • 7.

    Lahve jako pokušení

    Častým dárkem byly také skutečné lahve alkoholu. Ať již dobré víno, nebo něco tvrdšího, v dárkové taštičce, či obaleno leským papírem, Felix se vždy z tekutého dárku radoval. Otázka je, jestli by měl vůbec tolik alkoholu vozit domů, kde na něj čeká jeho manželka Dagmar Patrasová. Už mnohokrát přece sám řekl, že jeho žena příliš pije a má kvůli tomu problémy. Nebude to tak pro ni příliš velké pokušení, když Felix přijede a bude cinkat lahvemi?

  • 8.

    Dáda měla stopku

    Ostatně, že Patrasová skutečně problémy s alkoholem má, už asi tuší všichni, kdo viděli, jak v pondělí nabourala v blízkosti svého domu. Dechovou zkoušku na alkohol posléze odmítla a dokonce se následně zhroutila na zem. Očividně na tom nebyla moc dobře.

     

    Právě kvůli tomu jí tak fal Slováček jasnou stopku - zakázal jí prý na jeho vlastní oslavu přijít, aby se vyhnuli dalším skandálům.

     

    Když slavil bez manželky, alespoň nikomu nevadilo, že se ocitl v obležení různých krásných dam. Jejich společnost si navíc dost užíval.

  • 9.

    Nepřišla mu ani dcera

    Když už nemohla být přítomná Dáda, všichni čekali, že se dostaví alespoň Slováčkovi potomci. A částečně se to opravdu vyplnilo - syn Felix ml. nechyběl, i když už před devátou hodinou zase někam spěchal. Ovšem dcera Anička Slováčková nebyla nikde k vidění a podle toho, co se proslýchalo, zůstala raději doma, protože ji sebralo všechno to, co se teď dělo kolem její maminky Dády a autonehody, která se v pondělí odehrála. Anička je tak očividně citlivá a milovanému tátovi jistě popřeje osobně, až se naskytne správná příležitost.

     

    Aby to ale Felixovi nebylo až tak líto, mohl se těšit ze společnosti alespoň své dcery René Slováčkové z předchozího manželství. Neměli vždy úplně ideální vztahy, ale teď už se několik let zase rádi vídají.  

  • 10.

    Trávníčková a Svěcený

    Bez doprovodu na party dorazila Monika Trávníčková a stejně tak sám jako kůl v plotě dorazil i Jaroslav Svěcený. Přitom právě oni dva byli v minulosti často spojování. Oni ovšem vždy tvrdili, že se jedná jen o kolegiální vztah.

     

    Možná ale přece jen dobře, že se zde Svěcený nesetkal ještě s Moničiným mužem Pavlem Trávníčkem. Kdo ví, jak by to dopadlo... Ale představitel prince z Popelky měl zkrátka jiné povinnosti. „Velkej hlídá malýho,“ zhodnotila vtipně Trávníčková, že její manžel tráví čas se synem, zatímco ona se vydala popřát Felixovi k jeho 79. narozeninám.

     

     

    Fotogalerie
    193 fotografií

Články odjinud

Dnešní horoskopy