Osmé kolo taneční soutěže se stalo osudným pro zpěvačku Terezu Černochovou a jejího tanečníka Dominika Vodičku. Sama přiznává, že svým výkonem překonala sama sebe a dokázala si, co všechno její tělo zvládne.

„Moc se mi po tanci, který jsem provozovala ve StarDance, stýská. Zatím s Dominikem nemáme nic v plánu, protože on je hodně vytížený a má hodně obdivovatelek, které ho hodně zaměstnávají a chodí na jeho hodiny. Potřebovala bych stálého tanečního partnera, s nímž bych mohla absolvovat taneční hodiny, ale tanečního partnera nemám, takže si teď pravděpodobně nezatancuji,“ řekla Blesku zpěvačka, která je v půlce koncertního turné s kapelou Monkey Business.

Během StarDance se taneční vlohy naplno rozjely u její dcery Laury. „Pro ni to byl velký zážitek, navíc něco v sobě má, něco podědila...“

VIDEO: Upřímná Tereza Černochová: Stýská se mi po StarDance

Video
Video se připravuje ...

Upřímná Tereza Černochová: Stýská se mi po StarDance  Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

„Máma říkala, že ty večery, kdy já jsem soutěžila, probíhaly tak, že ona to jela se mnou, proto vždy potřebovala vidět tu choreografii dopředu. Mami, tady jsi udělala chybu, tady ti to úplně nešlo, ale pak tam to už bylo docela dobrý, takže jsem to měla zpětně zhodnocený,“ přiznává s úsměvem Tereza.

Určitě v sobě umělecké vlohy má, sebeprezentace, audiovizuální pohyby, tak jsem zvědavá, co se z toho vyvine,“ dodala Černochová, která si nenechala ujít představení nové kolekce módní značky inspirované vodou. „Musím se přiznat, že jsem ten typ, co když si čistí zuby, tak má puštěný kohoutek. Jsem ve vodním znamení a tekoucí voda mě uklidňuje,“ netají se Tereza.

Fotogalerie
37 fotografií