Taneční mistr a porotce několika řad soutěže StarDance Jan Tománek rozhodně nepatří k životním pesimistům nebo lidem, kteří by se báli pochválit. Naopak, pokud má někoho rád, neváhá to říct naprosto otevřeně.

V minulosti už veřejně vyjádřil svou náklonnost své někdejší taneční partnerce Jolaně Voldánové (53), Zdeňku Godlovi, kolegovi z řad porotců Zdeňku Chlopčíkovi, moderátorce Tereze Kostkové a dalším.

O víkendu pak k opěvovaným přidal ještě tanečnici Kristýnu Coufalovou a režiséra Romana Petrenka.

„Kristýna Coufalová, skvělá holka, se kterou jsem měl tu čest prožít legendární 1. řadu, kterou slavně vyhrála s Romanem Vojtkem. Holka, co se ničeho a nikoho nebojí a umí se k životu postavit čelem,“ zalichotil tanečnici u společné fotografie v sobotu.

Na instagramový příspěvek zareagoval i Vojtek. „Ani tebe se nebojí? Tak to už je něco! Ahojte oba,“ pozdravil někdejší vítěz oblíbené soutěže. Coufalová pak Tománkova slova ocenila několika smajlíky a poslala mu pomyslnou pusu.

Hned po Coufalové Tománek veřejně ocenil i režiséra soutěže StarDance Romana Petrenka. „Tohle je režisér všech řad StarDance, Roman Petrenko. Chlap, kterýho nevidíte, ale bez něj by k Vám do obýváku ta podívaná nedolétla. Od čtvrtka zkouší, jak to udělat, aby to byl v sobotu extra zážitek, a zřejmě proto je StarDance taková stálice na TV obrazovce,“ popsal, jak náročné jsou pokaždé přípravy na přímý přenos, přičemž označil Petrenka za svého přítele.

VIDEO: Blesk Podcast: Jan Tománek promluvil o koronaviru ve StarDance.

Video
Video se připravuje ...

Blesk Podcast: Jan Tománek promluvil o koronaviru ve StarDance. Jiří Marek

Fotogalerie
105 fotografií