Herečka Alice Bendová je už zase ve svém živlu. Z Česka se přesunula na Kanárské ostrovy, kde má byt, a především pláže, na nichž ve společnosti svého o 12 let mladšího snoubence Michala Topola (36) tak ráda tráví volný čas. Na selfíčkách, jimiž pak zásobuje svůj instagramový profil, dává svým obdivovatelům tu nahlédnout do řádně naditého dekoltu, tu vystaví své dokonalé nožky, ještě zpevněné nedávným cvičením a hubnutím.

A mimo jiné ukazuje i jiné své křivky... „Je libo plátek bůčíčku?“ ptala se u záběru, který dokázal pojmout jak její poprsí v pruhovaných plavečkách s malým plameňákem, tak i bok a kousek zadečku. Tento úhel mnohým pořádně zamotal hlavu a chvíli to jistě trvalo, než se zorientovali, co je co - pak se ale všichni shodli, že u Alice žádný „bůček“ nevidí. „Spíš je to libová šunka, máte postavu jako dvacítka,“ lichotili jí její followeři.

VIDEO: Alice Bendová prozradila detaily svatby! A pilně hubne do šatů

Video
Video se připravuje ...

Alice Bendová prozradila detaily svatby! A pilně hubne do šatů Markéta Reinischová

Bendová, co na Tenerife nosívá především jedny své oblíbené modré plavečky, tentokrát sáhla po jiných. „Ale to jen kvůli fotce, protože mě škrtí. A taky, abych nenosila pořád stejný, protože to vypadá, že mám jenom jedny,“ vysvětlovala - a záhy se od fanoušků dozvěděla, že když jí jsou malé, má si je radši svléct docela. Bendová totiž patří mezi velké fanynky nudistických pláží, a tam je jakákoliv látka navíc zcela zbytečná....

Fotogalerie
85 fotografií