Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Sexy narcoinfluencerka skončila v poutech: Dopadli ji s drogovým bossem

Autor: pma - 
14. ledna 2022
10:37

Manželky a přítelkyně členů drogových kartelů, které dávají skrze sociální sítě najevo krásu a bohatství, jsou označovány jako tzn. „narcoinfluencerky“. Ne vždy se jim to ale vyplatí. Jednou z nich je i Ivone Macedová Barrónová (32). Tu teď policie dopadla společně s jejím přítelem Fernandem Antoniem Lincem Velázquezem (28) přezdívaným jako „El Chato“, který je zřejmě šéfem zločineckého kartelu Union Tepito. Pomohly k tomu i sexy selfies, které kráska na sociálních sítích sdílela.

Svůdné fotografie ve spodním prádle a ukazování majetku není na sociálních sítích výjimečnou záležitostí. Poněkud nestandardní situace je to ale v případě, že jste přítelkyně lídra drogového kartelu. V Latinské Americe pro tyto ženy dokonce existuje výraz „narcoinfluencerky“. Jednou z nich je i Ivone Macedová Barrónová (32).

Rozřezané mrtvoly věšeli na silniční mosty

Prsatá kráska se na svém instagramovém účtu, kde má přes 40 tisíc sledujících, proslavila sexy snímky svého těla. Pozornost přitahovalo hlavně její bujaré poprsí. Sdílení vlastních fotografií bylo zřejmě dobrým vodítkem a stopou pro mexickou policii, která si na ni a jejího přítele Fernanda Antonia Lince Velázqueze (28) dělala kvůli trestné činnosti zálusk.

Nechvalně známý Velázquez přezdívaný jako „El Chato“ je označován za šéfa zločineckého kartelu Union Tepito, který ovládá hlavní město Mexika. Gang byl obviňován z bezpočtu vražd, které souvisely hlavně s prodejem drog. Své soupeře kartel odstrašoval například tím, že věšel rozřezané mrtvoly členů konkurenčního gangu na silniční mosty.

Policie zabavila mraky drog

V roce 2017 dokonce obyvatelé hlavního města vytvořili skupinu Fuerza Anti-Unión, která měla proti kartelu Union Tepito bojovat. Po čase se ze skupiny ovšem stal další kartel, který v zemi způsoboval ještě více násilí a krve prolití.

Podle informací, které přinesl britský list Daily Star, byli narcoinfluencerka a její partner zatčeni během policejní razie, když prodávali drogy v nočních klubech v Mexiko City. Výsledkem akce tak bylo nejen zadržení mileneckého páru, ale také zabavení stovek pytlíků marihuany, kokainu, vozu, ale i obří sumy v hotovosti, kterou však tamní policie zveřejnit nechtěla.

Z basy už selfies nebudou

Před pár týdny byla zatčena i Gaby Castillová, influencerka s více než 763 tisíci sledujícími na Instagramu, která měla vztah s Oscarem Andresem Floresem Ramirezem, známým jako El Lunares. Jde o bývalého vůdce Union Tepito. Zatčený Ramirez si odpykává 20letý trest za mřížemi.

Kdy Ivone se svým milým předstoupí před soud, zatím známo není, je ale dost pravděpodobné, že je oba čeká vězení. Z toho už si prsatá kráska bude selfies dělat jen těžko.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání