Herečka a zpěvačka, kterou si diváci oblíbili především v roli Dáši ze seriálu Most!, děti velmi miluje.

Jako chůva působila i profesionálně a své práce se kvůli herecké kariéře vzdávala jen nerada. Loni ji mohli diváci vidět v několika rolích na jevišti Divadla Komedie nebo v Divadle Pod Palmovkou.

„Nyní Erika angažmá ukončila, aby se mohla věnovat vlastnímu potomkovi,“ potvrdil nám zdroj z jejího okolí. Šťastným tatínkem je peruánský umělec Cesar Chunk, který žije dlouhodobě v Praze a zabývá se hudbou, ale také výrobou šperků a recyklovaného oblečení. Bude miminko po něm?

Jméno ani pohlaví miminka Erika zatím neodhalila a i porod samotný držela pod pokličkou. Každopádně v rodině Stárkových tak přibyl další „uzlíček radosti“. Eričina sestra Lenka, mimo jiné manželka populárního herce Václava Neužila (42), jenž aktuálně září ve filmu Zátopek, je maminkou synka Vincenta (4).

Radostnou novinu, že je v jiném stavu, si tajnůstkářka Erika Stárková nechávala po několik měsíců jenom pro sebe a své blízké. Z těhotenství se těšila nejenom ona, ale i její přítel, jihoamerický umělec César.

Ještě loni to ale vypadalo, že se situace vyvine docela jinak - Stárková totiž nějakou dobu žila s baskytaristou Zayou Ganboldem, exotickým hudebníkem s mongolskými kořeny. V listopadu 2020 nicméně pro Novinky.cz potvrdila rozchod: „Před více než půl rokem to skončilo.“ Záhy poznala Césara – a z jejich vzájemné lásky vzešlo miminko!

VIDEO: Erika Stárková z Most!: Představila svou přítelkyni!

Video
Video se připravuje ...

Erika Stárková z Most!: Představila svou přítelkyni! David Turek, Jan Jedlička

Sympatická umělkyně mu přes léto pomáhala s prodejem ručně vyráběných etno šperků, doplňků a také recyklovaného oblečení. Se stánkem a vlastní značkou objížděli trhy a festivaly po celé republice.

Herečka právě tam ukázala rostoucí bříško a teprve poté několik fotek s pokladem, co jí rostl pod srdcem, sdílela na sociálních sítích. Rovněž bříško dala všem na odiv na předávání cen Thálie v říjnu 2021. Této slavnostní akce se herečka zúčastnila v upnutých černých šatech, v nichž byl její požehnaný stav nepřehlédnutelný.

Stárková se nikdy netajila svým přáním mít rodinu. „Samozřejmě že bych si to přála, ale zatím k tomu nedošlo. Děti miluji a určitě je mít budu, pokud mi to bude umožněno,“ nechala se před pár lety slyšet. Žádný z jejích předchozích partnerů z ní však maminku dlouhou dobu neučinil a ona se kvůli tomu údajně hodně trápila. Možné mateřství jí navíc komplikovalo i vážné onemocnění štítné žlázy, kvůli němuž v roce 2016 přišla o hlas a rok se dávala dohromady.
Fotogalerie
51 fotografií