Režisérka Irena Pavlásková (61) čekala se svým Vánočním příběhem už jen na ně, jinak má film hotový. „Taková byla dohoda – nejdřív vakcína, potom kamera!“ svěřila Blesku Pavlásková.

Blesk byl u toho, když se natáčel Štědrý večer ve vile v Klánovicích. Tam k prostřené tabuli zasedl pán domu Lábus se svou filmovou manželkou Jitkou Sedláčkovou (60), jejich dvě dcery Anna Fialová (25) s Pavlou Beretovou (37) a hosté Kaiser s dcerou Mášou Málkovou (37).

A protože jim manželka filmového technika nasmažila opravdové řízky i kapra a udělala k nim domácí bramborový salát, všichni se ládovali, až měli boule za ušima.

VIDEO: Pavlásková natáčí originální komedii Vánoční příběh s hvězdným obsazením: S Bohdalovou, Čermákem a dalšími!

Video
Video se připravuje ...

Pavlásková natáčí originální komedii Vánoční příběh s hvězdným obsazením: S Bohdalovou, Čermákem a dalšími! CinemArt

Kaiser si ve vinné skleničce vystačil s minerálkou. Infarkt, který prodělal před dvěma roky, ho zřejmě dost vyděsil. A nutno říct, že s vlasy v culíčku, hladce oholenou tváří a jiskrou v oku vypadal výborně. O Lábusovi nemluvě. „Oba jsou v senzační kondici, i fyzicky, neboť se před kamerou perou, tancujou, točí už čtyři dny dvanáct hodin denně a já nevidím stopy únavy. Naopak s nadšením improvizují,“ sklonila jim poklonu režisérka.

Kaiser bavil svými vtípky herečky. V rámci natáčení měl po večeři vyzvat Lábusovu manželku k tanci. Když šel na plac, řekl režisérce mimo kameru: „Rozbalím to jako Travolta!“ A skutečně! Vyšel krokem Dannyho Zuka z Pomády! Potom křepčil rokenrol na Rolling Stones a zpíval jejich Satisfaction a všichni včetně Lábuse jen zírali.

 

Fotogalerie
51 fotografií