Dceru Georgii May (29) má rocker Mick Jagger, frontman legendární skupiny The Rolling Stones, s modelkou Jerry Hallovou (64). Po mamince podědila plavovlasá kráska dlouhé nohy, po tatínkovi zase sympatickou tvář a pusu, jak se říká, od ucha k uchu. Pyšní se také plnými rty a výraznou mezerou mezi předními zuby, která je teď aktuálně velice trendy. Na některých fotkách tak připomíná herečku Jane Fondovou (83) – ostatně do kostýmu svůdné Barbarelly se oblékla na Halloween a byla to podoba naprosto neuvěřitelná, jak se můžete přesvědčit v naší galerii. Mnohým také připomíná bývalou partnerku herce Johnnyho Deppa (57), zpěvačku Vanessu Paradisovou (48).

Pro její půvaby s Georgií spolupracovala celá řada světoznámých značek. Stala se tváří kosmetické značky Rimmel, v roce 2009 byla prohlášena na předávání Fashion Award modelkou roku, několikrát dokonce zazářila i na obálce Vogue. Od té doby se o ni módní návrháři z celého světa jenom perou. Do módního světa fušuje i ona sama coby návrhářka, vytvořila několik kolekcí ve spolupráci s Mulberry a Volcomem. Není pochyb, že je před touto mladou kráskou, která barvu vlasů mění tak často jako ponožky, leží veliká budoucnost, ne jenom role „profesionální dcery“.

VIDEO: Georgia May Jagger v reklamě Rimmel

Video
Video se připravuje ...

Georgia May Jagger v reklamě Rimmel Youtube.com/BPŽ

Mick Jagger mimochodem během posledních zhruba padesáti let zplodil osm dětí s pěti různými ženami a každý potomek jako kdyby slavnému otci z oka vypadl. Nejstarším dítkem je herečka Karis (50), která vzešla z jeho krátkého románku s herečkou Marshou Huntovou (74). Druhá v pořadí je Jade (49), uznávaná módní návrhářka a také návrhářka šperků. Tu měl Mick s herečkou Biancou Jaggerovou (75). Další dceru Elizabeth (37), modelku, syny Jamese (35), začínajícího herce, a Gabriela (23) měl s Jerry Hallovou, stejně jako výše zmiňovanou Georgii. Kromě nich má ještě syna Lucase Maurice (21), jehož matkou je moderátorka Luciana Gimenezová (51).

Nejmladším přírůstkem do jeho košaté rodiny je synek Deveraux Octavian (4). Ten pochází z jeho současného vztahu s učitelkou baletu Melanií Hamrickovou (34). Jagger je mimochodem díky svým potomkům kromě tatínka a dědečka i pradědečkem. Dcera Jade jménem Assisi (28), Mickova vnučka, porodila v květnu 2014 holčičku. Jak se zdá, mezi jeho geny ženské chromozomy zkrátka kralují nad těmi mužskými, a až na čtyři syny jsou kolem něj samé ženské!

VIDEO: Jak trénuje Mick Jagger. 

Video
Video se připravuje ...

Jak trénuje Mick Jagger. youtube.com

Fotogalerie
68 fotografií