Gaga, vlastním jménem Stefani Joanne Angelina Germanottaová, se do povědomí veřejnosti dostala převážně kontroverzními výstřelky. Ať už šlo o hypersexuální písně a klipy, šílené módní kousky hraničící s nevkusem, nebo velice časté obnažování na veřejnosti, neobešlo se to bez povšimnutí a komentáře celého světa.

Kráska s italskými kořeny a nesporným talentem má na kontě řadu velice odvážných „uměleckých“ projektů. Pro barvitý klip k singlu Applause si intimní partie zkrášlila mušličkami a nasoukala se do latexového kostýmu bez vrchního dílu, takže měla prsa zapáskovaná izolačkou, v uměleckém projektu The Abramovic Method zase předváděla různé kreace v přírodě zcela nahá.

Video: Skladba Shallow z filmu Zrodila se hvězda

Video
Video se připravuje ...

Skladba Shallow z filmu Zrodila se hvězda. Lady Gaga v romantickém filmu roku rozhodla o dalších Oscarech. V českých kinech od 4. října 2018. UMG (od vydavatele A Star is Born OST); Downtown Music Publishing

Zřejmě nejpeprnějším momentem její herecké kariéry se stala pátá řada antologického hororového seriálu American Horror Story. V hotelovém pokoji rozpálila diváky žhavou orgií, na prsou měla sice nálepky ve tvaru hvězdiček, pozadí ale nechala odhalené.

Oslavenkyně v průběhu své kariéry s nahotou částečně sekla. Po albu Joanne z roku 2016 se Gaga přestala prezentovat jako zdivočelá hanbářka bez zábran a vsadila na vážnější vystupování. Nová životní kapitola jí otevřela dveře k významným projektům, jako byl film Zrodila se hvězda, za nějž získala Oscara za píseň Shallow a nominaci na nejlepší herečku v hlavní roli.

VIDEO: Lady Gaga na inauguraci prezidenta Joea Bidena

Video
Video se připravuje ...

Lady Gaga na inauguraci prezidenta Joea Bidena Reuters

Fotogalerie
102 fotografií