Přestože na to Simona Krainová nevypadá, již za dva roky oslaví kulaté padesáté narozeniny. A když na instagramu zveřejnila fotku starou neuvěřitelných 29 let, jen málokdo dokázal uvěřit tomu, že ji od Simoniny současné vizáže dělí tolik roků... Čas se totiž do její tváře téměř nijak nepodepsal (byť, ruku na srdce, si tu a tam lehce Simona v tomto směru vypomůže na klinice estetické medicíny) a jedinou proměnou, kterou Krainová za ta léta prodělala, byla proměna vnitřní.

S půlstoletím na krku je z ní dnes žena velice aktivní na sociálních sítích, která na všechny kritické komentáře vždy velice ostře reaguje, se zajetým byznysem, vlastní značkou a také tělem, jaké jí mohou ženy o dvacet třicet let mladší závidět.

Černobílá momentka, kterou se pochlubila na internetu, byla pořízena v roce 1992 v Paříži, na počátku její modelingové kariéry. „Rádoby dravá šelma kočkovitá, čekající někde za rohem, až zaútočí na velkej svět… Ale někde uvnitř zmatená plná strachu a očekávání,“ popsala své mladší „já“ Simona. V tom samém roce si mimochodem zahrála v druhém díle Kamaráda do deště. Svět, ve kterém si vyšlapávala svou cestičku, byl tehdy docela jiný. „Žádný mobilní telefony (prachy na cihlu od Motoroly jsem neměla), žádný skype, whatsApp, instáč, facebook, žádný kontakt se světem okolo.“

VIDEO: Simona Krainová: Můj pes je větší hvězda než já. Přemýšlím, jak to zobchodovat!

Video
Video se připravuje ...

Simona Krainová: Můj pes je větší hvězda než já. Přemýšlím, jak to zobchodovat! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

„Jediný, co jsem tenkrát v uších slyšela každej den velmi intenzivně, byl tlukot mýho srdce. Naprosto ohlušující. A říkalo mi jasně a srozumitelně: Běž si za svým snem, neboj se, ty to dáš. A tak jsem mu slepě naslouchala. Ostatně jako vždy mělo přednost před mým rozumem,“ zdůrazňuje kráska, která se nikterak netají faktem, že nemá dostudovanou ani střední školu. K úspěšné kariéře v modelingu to ostatně nikdy nepotřebovala, prosadila se i bez maturity nebo červeného diplomu. A jaké to je mít vysokoškolský titul, si mohla vyzkoušet například v roli právničky v Ordinaci v růžové zahradě 2.

Toho, že dala na svou intuici a pustila se „do velkého světa“, nelituje. A nemá proč. „Kdyby mě to tenkrát nenakoplo, ještě teď bych za tím rohem stála… Někde u baráku v rodným městě, plná nesplněných snů a přání,“ dodala Krainová, pocházející z Havířova. Tam by díru do světa asi skutečně neudělala, zatímco díky své ambiciózní povaze se dostala na titulky prestižních magazínů Elle, Cosmopolitan či Maxim a předváděla pro módní návrháře, jako je Yves Saint Laurent, Thierry Mugler nebo Claude Montana.

Snímek starý téměř tři desítky let podle mnohých dokazuje, že Simona nemá výplně rtů, jak se o ní poslední dobou spekuluje. Už tehdy se totiž pyšnila krásným, smyslným úsměvem…

VIDEO: Ordinace v růžové zahradě 2 je ještě hezčí: Hraje v ní Simona Krainová!

Video
Video se připravuje ...

Ordinace v růžové zahradě 2 bude ještě hezčí. Přichází Simona Krainová! TV Nova

Fotogalerie
64 fotografií