Sára Affašová v seriálu Ulice ztvárňuje Janu, která řeší milostný trojúhelník. A zdá se, že ani ve skutečném životě k tomu brunetka neměla daleko. Ještě nedávno tvořila pár s tanečníkem Michalem Necpálem (34), který na sebe upozornil ve StarDance, kde se snažil naučit ladné taneční pohyby Janu Doleželovou (39), Leonuu Machálkovou

Leona Machálková (zpěvačka)
 

(53), Miluši Bittnerovou (43) a naposledy Veroniku Arichtevu (34), co při jednom tanci ukázala i zadeček. 

 

Právě s poslední jmenovanou herečkou to Michalovi na parketu nejvíc slušelo a diváci už je pomalu začali dávat dohromady, ačkoliv je Veronika šťastně vdaná s režisérem Biserem Arichtevem (44). Michal se už ale tehdy netajil tím, že i on má oči pro jinou... Se Sárou plnili své sociální sítě společnými fotkami a všechno se zdálo být zalité sluncem. Jenže poslední dobou snímků značně ubylo a již v prosinci se začínaly objevovat první zprávy o tom, že dvojice už není spolu. 

Spekulace teď potvrdila sama Affašová, když na instagramu odpověděla na následující dotaz od fanouška: „Jste ještě s přítelem?“ Otázka zřejmě narážela právě na Necpála, ovšem Sára vzala jedním vrzem hned dvě oznámení a jednoduše zveřejnila společnou fotku s Martinem Donutilem a napsala, že nějakou dobu je již zamilovaná právě do něj. „Už nějakou dobu tvoříme pár s Martinem Donutilem,“ vysvětlovala a herce známého například ze seriálu Četníci z Luhačovic v příspěvku i označila.

VIDEO: Kráska Sára Affašová: Podívejte se na záběry z focení pro Blesk magazín

Navíc to zřejmě vypadá na vážnou známost, jelikož na snímku spolu hrdličky drží také pejska, skoro tak působí jako sehraná rodinka. „Jsme oba v souboru Městských divadel pražských, tedy herečtí kolegové," uvedla pak pro Super.cz hvězda Ulice, jak se vlastně se synem známého herce a komika Miroslava Donutila (70) seznámila a dala dohromady. 

Fešák, který si kromě Četníků zahrál třeba i ve snímku Lidice, přitom ještě před nějakou dobou tvrdil, že raději ženy vyhledává mezi neherečkami, jelikož mu to poradil jeho slavný otec. Vážný vztah tak prožil s Viktoriií Zrzavou, neteří manželky Zdeňka Bakaly (60). Teď ale zřejmě Donutil junior změnil názor a zakoukal se do kolegyně. Nezbývá než doufat, že to tak čerstvému páru českého showbyznysu společně vyjde.

VIDEO: Martin Donutil: Táta je na mě hodný a nechává mi prostor

Video
Video se připravuje ...

Martin Donutil: Táta je na mě hodný a nechává mi prostor Tereza Kovářová/BPŽ

Fotogalerie
60 fotografií