Za normálních okolností by mohl říct své manželce Zuzaně (61), aby mu zamluvila pár stolů v rodinné kavárně v centru Prahy, kde slavil sedmdesátiny třeba i Pavel Zedníček (71). Kvůli koronaviru má ale smůlu – na dveřích už je několik měsíců zámek. „Já nic nechci, já chci zdraví, mně to úplně stačí. To je takový pocit štěstí, když se člověk v tomto věku ráno probudí a je zdravý,“ nechal se slyšet v Show Jana Krause s tím, že žádnou oslavu ani neplánuje.

Ve svůj narozeninový den si aspoň s manželkou rozdělili úkoly, které byly potřeba udělat. Zatímco do mrazivého dopoledne vyrazil vyvenčit pejska, jeho žena Zuzana vzala do ruky hrablo na sníh a odklízela sněhovou nadílku. Ani potom nešla podle svědků do tepla.

„Vyšla z domu se dvěma velkými taškami plnými odpadu,“ řekl Blesku kolemjdoucí. Podle naditých pytlů se zbytky balicího papíru a vykukujících lahví od vína se u Donutilů asi přece jen během víkendu slavilo. Na tátu samozřejmě nezapomněli ani synové Martin (29) a Tomáš (41), kteří ho odpoledne přijeli navštívit. Nikdo jiný na dveře vily Donutilových podle informací Blesku nezaklepal.

VIDEO: Miroslav Donutil a Martin Donutil v KARLOS SHOW! Jak slaví Vánoce a vzpomínají na Karla Gotta?

Video
Video se připravuje ...

Miroslav Donutil a Martin Donutil v KARLOS SHOW! Jak slaví Vánoce a vzpomínají na Karla Gotta? iSport TV

Fotogalerie
46 fotografií