Naději, že bude vše alespoň o fous lepší, písničkář nikdy neztrácel. Nemoci se nepoddal a statečně se s ní pustil do boje, který začíná přinášet první pozitivní výsledky. „Pokračuju v léčbě radioterapií, to už mi moc nevadí, je to o dost lepší,“ prozradil Blesku bezprostředně po kontrole.

Video
Video se připravuje ...

Chantal a tajná operace. Sama o ni prosila! A Krampol na Vánoce poprvé bez Hanky Bára Horáková, Lukáš Červený

Do třetice...

„Budu jezdit čtrnáct dní až tři neděle na ozařování,“ řekl nám František už znatelně veselejším hlasem, než tomu bylo dříve. „Chemoterapie byla už nepříjemná,“ přiznal Nedvěd, že si vytrpěl své. „Snáším to dobře, jen občas si musím na chvilku lehnout,“ svěřil se po prvních dvou chemoterapiích. Po třetí dávce se mu ale přitížilo. „Bylo mi špatně, teď už je mi ale zase dobře,“ řekl Blesku po středeční kontrole, kdy s nadějí čekal na výsledky léčby.

Už mu chutná

Když mu je oznámili, očividně se mu vrátila i chuť k jídlu. Cestou z nemocnice, kam ho vezl syn Vojta (43), se František zastavil u okénka restaurace s rychlým občerstvením a nakoupil plný pytel smažených kousků kuřat.

Nikotinová vášeň

Celý život byl od mládí vášnivým kuřákem a nikdy se za to nestyděl. „Kouřím rád a statečně, protože tím zvyšuji národní důchod,“ přiznával vždy bez okolků písničkář, který dokázal za den »vytáhnout« až 40 cigaret. Po loňské úspěšné operaci srdce, které mu fungovalo na pouhých 30 procent, přesedlal na zahřívané elektronické cigarety. Přesto si nikotinová vášeň vybrala tu nejtvrdší daň.

VIDEO: Nedvěd bojující s rakovinou natočil vzkaz. A Houdová děsí fanoušky: Podstupuji vážné léčení

Video
Video se připravuje ...

Nedvěd bojující s rakovinou natočil vzkaz. A Houdová děsí fanoušky: Podstupuji vážné léčení Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
28 fotografií