Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Žena (†42) měla zabít děti (†3, †5 a †7) i sebe: Manžel jim v době činu kupoval novou televizi

Autor: jel - 
26. ledna 2021
13:43

V polovině ledna se v australském Melbourne stalo obrovské neštěstí. Tátu Tomislava Perinovice (48) čekal po návratu domů strašlivý šok. Své tři milované děti i manželku našel mrtvé. Vyšetřování policie ukázalo, že za všemi čtyřmi úmrtími zřejmě stojí právě máma Katie Perinovicová (†42), která nejspíš zabila své dvě dcery Annu a Claire (†5 a†7) i syna Matthewa (†3) a poté si vzala život. Nešťastný Tomislav přitom manželce během vražedného běsnění posílal esemesky, neměl nejmenší tušení, že doma se zatím odehrává masakr.

Pan Perinovic byl 14. ledna kolem poledne, tedy v momentě, kdy jeho žena vraždila milované děti, nedaleko. Byl v nákupním centru v blízkosti jejich domova v severní části Melbourne, Tullamarine. Tam vybíral pro rodinu novou televizi. Katie, s níž prožil 25 let života, posílal z obchodu fotografie a chtěl, aby mu s výběrem alespoň na dálku poradila.

Když se nicnetušící táta vrátil domů, hned věděl, že něco není v pořádku. Přestože byl krásný teplý den a venku bylo 22 stupňů Celsia, všechny závěsy v domě byly zatažené, což mu připadalo podezřelé.

Podle informací australské verze deníku Daily Mail byl k vraždám použit nůž a byly provedeny brutálně. To, co musel pan Perinovic vidět, když dorazil domů, bylo podle detektivů otřesné. Místo činu šokovalo i zkušené zdravotníky. Zdrcený táta je na tom nyní opravdu špatně.

Varovné signály?

Stále není jasné, co vedlo mámu k tomu, aby zavraždila své děti a sama si vzala život. Před třemi měsíci nečekaně skončila s prací ve fyzioterapeutickém centru. Někteří lidé se domnívají, že mohla mít deprese.

Neobvyklé chování popsala i sousedka rodiny Marie Grovesová, u níž byla Katie v listopadu na narozeninové oslavě. „Byla uzavřená jako nikdy předtím. Bylo tam i pár dalších maminek, ty si toho všimly také. Zpětně si říkám, že to byl možná varovný signál,“ řekla. Děti Perinovicové podle ní byly pravým opakem své matky. „Byly plné života, byly přesně takové, jak si člověk představuje dokonalé děti,“ doplnila.

Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, obraťte se na odborníky například na Lince důvěry 800 155 555 nebo v Centru krizové intervence 284 016 666. Služby jsou poskytovány nonstop.

VIDEO: Otřesný zločin, který se stal v roce 1987 na území Slovenska. Krutý vrah brutálně zabil své děti i těhotnou manželku:

diskutujici ( 26. ledna 2021 16:51 )

Tak tu televizi šel asi pak vrátit.

Jirik-ta ( 26. ledna 2021 14:06 )

Varovné signály. Tohle kdyby někdo rozpoznal. To je utopie. Lidi mají načerno zbraně, drogy, jedy atd.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání