Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Tragická nehoda na Semilsku: Řidička sjela autem do náhonu, celé se ponořilo

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Blesk: Václav Burian)
Autor: VaB - 
24. ledna 2021
09:33

Řidička osobáku nezvládla projet zatáčku, narazila do svodidel a s autem skončila ve vodním náhonu vodní elektrárny. Nehoda má tragické následky, řidička (†39) na místě zemřela.

V sobotu večer dostali policisté oznámení o nehodě osobního auta u obce Benešov na Semilsku. Řidička s citroënem jela po silnici druhé třídy od Semil do Jilemnice. Jedna ze zatáček se jí ale stala osudnou.

Nezvládla projet levotočivou zatáčku, vyjela na pravou krajnici a narazila do svodidel. S autem poté spadla mimo úroveň vozovky, prorazila oplocení vodního náhonu elektrárny a skončila v náhonu. Vozidlo se rychle potopilo, bylo celé pod vodou.

„Bohužel 39letá řidička na místě této dopravní nehody zemřela. K určení příčiny její smrti byla nařízena soudní pitva. Veškeré okolnosti celé události nadále šetří kriminalisté ze Služby kriminální policie a vyšetřování v Semilech,“ uvedla policejní mluvčí Dagmar Sochorová s tím, že policisté zahájili trestní řízení pro podezření ze spáchání trestného činu usmrcení z nedbalosti.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání