Půvabná blondýnka fanouškům čas od času nabídne možnost zeptat se na to, co je nejvíce zajímá, ať už jsou dotazy pracovního, rodinného nebo poněkud osobnějšího rázu. Většina otázek se točí kolem čtyřměsíční Amálky, lidé se dožadují roztomilých fotek, vyptávají se na kojení, spací režim nebo náznaky prvního slova.

Tentokrát ale jednoho z příznivců zajímalo, jak se Amálčini rodiče vlastně seznámili. Jejich strastiplný romantický příběh začal před 10 lety v rádiu.  „Já jsem tam šla po SuperStar na rozhovor a on byl moderátor. Měli jsme k sobě sympatie,“ netajila se Markéta. Bohužel, v té době byl René zadaný.

Video: Markéta Konvičková: Po nemoci mi lidé nadávali!

Video
Video se připravuje ...

Markéta Konvičková: Po nemoci mi lidé nadávali! Veronika Kuželková, Lukáš Červený

„Podruhé se naše cesty opět protly, ale to jsem byla zase zadaná já,“ smála se zpěvačka hitu AMI. Štěstí se na ně obrátilo až při třetím shledání, kdy byli oba konečně svobodní. „Dnes máme šest let,“ dodala radostně.

Loni v únoru ji René požádal o ruku, svatba do roka a do dne se ale zřejmě konat nebude. „Ještě bude nějakou dobu trvat, než se vezmeme. Situace je, jaká je, a zdraví je důležitější,“ odpověděla fanouškovi Markéta a narážela na restrikce spojené s koronavirovou pandemií.

VIDEO: Bývalá SuperStar Markéta Konvičková: Mám doma ideálního muže!

Video
Video se připravuje ...

Bývalá SuperStar Markéta Konvičková: Mám doma ideálního muže! Veronika Kuželková, Lukáš Červený

Fotogalerie
65 fotografií