Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Dramatické policejní video: Sebevraha zachránili na poslední chvíli! Vytáhli ho ze zakouřené garáže

Autor: DH - 
30. listopadu 2020
12:53

Během minulého týdne řešila policie na Pardubicku dramatický případ. Na poslední chvíli hlídka zachránila jednatřicetiletého muže, který se rozhodl svůj život ukončit tím, že se udusí kouřem ve své garáži. Na poslední chvíli ho policisté vytáhli na vzduch.

Policie o celém případu informovala na svých sociálních sítích. Uvedla, že se o všem dozvěděla od matky muže, který na facebook zveřejnil video, kde se přiznal, že chce ukončit svůj život. Žena proto rychle kontaktovala policii, které předala i adresu svého syna.

Policisté v bytě nalezli jen spolubydlícího, který jim sdělil, že je jeho kamarád patrně v práci. Hlídka však chtěla vše prověřit. V garáži, ze které už v tu chvíli plynul značný kouř, nalezla auto, v němž ležel muž v bezvědomí.

Video  Záchrana muže na poslední chvíli: Policie sebevraha vytáhla ze zakouřené garáže.  - Policie ČR
Video se připravuje ...

„Jeden policista otevřel dveře garáže, druhý muže okamžitě vytáhl z auta ven na čerstvý vzduch,“ uvedla mluvčí policie Dita Holečková na facebooku. Muž se krátce po záchraně probral k vědomí a byl převezen do nemocnice.

Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, obraťte se na odborníky například na Lince důvěry 800 155 555 nebo v Centru krizové intervence 284 016 666. Služby jsou poskytovány nonstop.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání