Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vánoční dárky do 500 korun: Víc než 60 tipů, které vás nezruinují

16. listopadu 2023 | 06:00

Na dárek mnohdy nepotřebujete hromadu peněz, ale dobrý nápad. Pokud zatím netušíte, co dáte rodině a přátelům, inspirujte se v naší velké fotogalerii. Určitě tam najdete dárky do pětistovky, které budou jako ušité pro vaše blízké.

Někdo nedá dopustit na praktické dárky, a v tom případě nákupy nebývají tak těžké. Radost udělá cokoli hezkého, co využijeme, od kvalitního krému až po módní nákupní tašku. Mnohem víc si lámeme hlavu s lidmi, kteří milují překvapení.

Jak vybrat dárek? Třeba podle hobby

Zamyslete se, jestli si vaši blízcí v poslední době nepřibrali do života nějaký koníček. Pro vášnivé čtenáře je ideální kniha, milovníky vína a sommeliérství jistě potěší lahev kvalitního vína.

Pokud dotyčného tolik neznáte nebo se nevídáte tak často, pak bude určitě dobrou volbou naprosto univerzální dárek, který ocení všichni. Tím může být hrnek na kávu nebo luxusní svíčka, která vždy potěší. Protože co více zpodobňuje symbol Vánoc, než právě ona. A pokud se jedná o svíčku vonnou, 100% sójovou a ovoněnou éterickými oleji, dokáže pozitivně ovlivnit atmosféru a ukonejšit mysl. 

One size: Sázka na jistotu

Další sázkou na jistotu jsou pak věci s označením one size, kdy si nemusíte lámat hlavu s velikostí. Ideální jsou basic trička, designové šátky, který ozvláštní i docela obyčejný outfit, ale i teplé čelenky či čepice.

Zdraví pod stromečkem

Nejen babičky a dědečky potěší vitaminy. Pokud vyberete doplňky stravy z kvalitních rostlinných zdrojů, jež mají co nejrychlejší pozitivní účinek na naše zdraví, ocení to každý bez ohledu na věk. Vsaďte i na luxusní designové balení, který navíc ihned upoutá. 

Luxusní dárky do 500 Kč? Soustřeďte se na delikatesy

Jestli ale chcete nějaký exkluzivní dárek, a máte na to právě pětistovku, zaměřte svoji pozornost na delikatesy. S tímto rozpočtem totiž seženete takový dárek, který si člověk běžně nedopřává, a který určitě potěší. Co třeba olej z meruňkových jader, sada luxusní čokolády nebo nějaký speciální čaj?

Inspiraci pro všechny možné dárky najdete ve fotogalerii.

Autor: red