Letos v únoru přiznala rakovinu nejtěžšího průběhu. Zákeřná nemoc představitelce Brendy z Beverly Hills 90210 metastázovala do páteře a podle právníka, jenž žaloval pojišťovnu za nevyplacení přiměřené částky za hereččin požárem zničený dům, zbývá „umírající“ herečce pár let života.

Se svou prognózou se Shannen Dohertyová veřejnosti nesvěřila, a není tak úplně jisté, jak pokračuje její boj a zda má navrch či ne. Jedno ale jisté je – údajné poslední roky života rozhodně nechce promarnit. Karanténní léto ve Spojených státech tráví Prue z Čarodějek po boku stejně mocné kamarádky, přemožitelky upírů Buffy, tedy Sarah Michelle Gellarové (43).

Video: Dáda marně čekala na Felixe. On své rozhodnutí změnil! A Blanarovičová okradena u lékaře!

Video
Video se připravuje ...

Dáda marně čekala na Felixe. On své rozhodnutí změnil! A Blanarovičová okradena u lékaře! Bára Horáková, Lukáš Červený

Obě dámy si krátí čas popíjením drinků a skopičinami na zahradě. Tentokrát se svezly na nafukovacím býkovi v bazénu, ani jedné se ale na jeho nepoddajném hřbetu nepodařilo zůstat příliš dlouho. „Projeď se na býkovi, řekla mi. Bude to prča, řekla mi,“ napsala Dohertyová ke společné fotografii. Gellarová to okomentovala: „Jen říkám nezavrhuj to, dokud to nezkusíš. Je to těžší, než se zdá.“

Pro nejnovější vydání časopisu Elle Dohertyová přiznala, že plánuje blízkým nahrát videovzkazy na rozloučenou. Zatím se ke kroku neodhodlala. „Cítím se jako velmi, velmi zdravý člověk. Je těžké to 'zabalit' a dát všem sbohem, když mám pocit, že budu žít dalších 10 nebo 15 let,“ uvedla v rozhovoru.

 

VIDEO: Včasná diagnostika je pro léčbu rakoviny prsu zásadní. Podívejte se, jak probíhá vyšetření na mamografu: 

 

Fotogalerie
105 fotografií