Herečka Nela Boudová patří k ženám, co mají obrovský smysl pro humor. Dokázala to například svým poněkud svérázným způsobem, když protestovala proti nošení roušek a vyfotila se s tímto zdravotnickým ochranným prostředkem v rozkroku. Nyní své fanoušky, kteří ji sledují na instagramu, potěšila fotkou, na níž se stylizovala do slavné Pamely Andersonové (53). Zapózovala totiž u Vltavy jako ve slavné Pobřežní hlídce. „Hraju si na Pamelu,“ vtipkovala Boudová v odkazu na seriál, co ze silikonem notně vyztužené Andersonové alias C.J. Parkerové udělal přes noc sexsymbol.

Boudová sice vynechala ikonické červené plavky, místo nich měla na sobě plavky černé, zato ale nechyběl velký červený plovák. Na otázku, proč se s touto výraznou pomůckou chystá do ledové vody, jestli se náhodou neobává, že dostane křeč, měla lakonické vysvětlení: „To abych nedostala pádlem po hlavě. Plavci nejsou vidět…“ Boudová totiž v poslední době propadla velice populárnímu způsobu posilování imunity, podobně jako herečky Eva Holubová (61) či Sandra Pogodová (45) – otužování.

VIDEO: vesele o úletu s »vagirouškou«: Pozvání na rande i na hotel od boháče! 

Video
Video se připravuje ...

Nela Boudová vesele o úletu s »vagirouškou«: Pozvání na rande i na hotel od boháče! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Její příznivci měli při pohledu na její štíhlé nožky jasno: Boudová je prý „daleko hezčí než Pamela“! Mnozí také přiznávali, že od takhle sexy záchranářky by se klidně z vody vytáhnout nechali. A rádi. Není pochyb, že teď nejeden její ctitel vyrazí na břeh Vltavy, aby se s ní setkal...

Není to samozřejmě poprvé (a jistě ani ne naposledy), co se Boudová takhle odhalila. Fanoušci české kinematografie si ji jistě vybaví například ve filmu Vratné lahve, kde se jenom v rajcovním prádélku a v podvazcích stala erotickým snem bývalého učitele Tkalouna v podání Zdeňka Svěráka (84). Jenže potkat ji takhle in natura, jak se říká, by byl docela jiný zážitek!

VIDEO: Nela Boudová v karanténě přišla o všechnu práci! Radost jí dělá adoptivní dcera (10)

Video
Video se připravuje ...

Nela Boudová v karanténě přišla o všechnu práci! Radost jí dělá adoptivní dcera (10) Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
48 fotografií