Když se Holmesová v roce 2012 rozvedla s protagonistou filmu Mission: Impossible, fanoušci se domnívali, že zůstane nějakou dobu sama. Přeci jenom, manželství s Cruisem, scientologickým bohem, bylo vzhledem k jeho víře bouřlivé a je až s podivem, že z něj dokázala odejít celkem bez potíží. Rok nato už ale tajně chodila s oscarovým hercem Jamiem Foxxem a vztah úspěšně tutlali až do roku 2016. Loni se po dlouhodobých neshodách rozešli.

Video: Paulová skončila v nemocnici, Bočanová v karanténě! A Febiofest zahájí s Gottem!

Video
Video se připravuje ...

Paulová skončila v nemocnici, Bočanová v karanténě! A Febiofest zahájí s Gottem! Petr Macek, Lukáš Červený

Teď si kráska z kultovního seriálu Dawsonův svět zřejmě řekla, že už je příliš stará na to tajit své milence. a nového partnera představila světu líbačkou na veřejnosti. S o osm let mladším šéfkuchařem Emiliem Vitolou byla spatřena na zahrádce restaurace Peasant na Manhattanu, Holmesová mu seděla na klíně a zamilované pohledy často střídali se žhavými polibky.

Svět hollywoodských hvězd není jejímu novému zajíčkovi neznámý. Vitoliův otec vlastní proslulou restauraci Emilio’s Ballato v SoHo, kde se schází nejrůznější celebrity. Vitolio se tak například přátelí se zpěvákem Joe Jonasem (31) a jeho manželkou Sophií Turnerovou (24). Před vztahem s Holmesovou byl dokonce zasnoubený s designérkou Rachel Emmonsovou. Dál jejich vztah nepokročil, Emilio dal přednost kariéře. V tomto ohledu si s Katie víc než sedli – ani ona neplánuje jít znovu pod čepec.

VIDEO: Nové záběry z filmu o Gottovi: Reakce na prognózy lékařů a těžké chvíle. A Stašová je v karanténě

Video
Video se připravuje ...

Nové záběry z filmu o Gottovi: Reakce na prognózy lékařů a těžké chvíle. A Stašová je v karanténě. Blesk TV

Fotogalerie
71 fotografií