Nový snímek Dušana Rapoše (67), který vznikl dle námětu jeho manželky Evy Vejmělkové, má za sebou pražskou premiéru, na níž se většina z tvůrců sešla. I když snímek teprve vstupuje do kin, tak režisér je už nyní pod palbou otázek, kdy natočí Mužskou pomstu. 

Je to tak, nejsem proti, ale uvidíme, jak se bude líbit Ženská pomsta. Svou ženu jsem obsadil proto, aby pořád nehrála romantické duše, ale zahrála si i mrchu. A šlo jí to dobře. Vždyť ona je doma taková romantická mrcha,“ prozradil Blesku se smíchem režisér, který je s Evou ženatý 35 let. 

VIDEO: Píšťalka Eva Vejmělková s manželem: Manželství trvající 35 let udržuje sex! 

Video
Video se připravuje ...

Píšťalka Eva Vejmělková s manželem: Manželství trvající 35 let udržuje sex! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Každý se mě ptá, jestli jsem čerpala z vlastní zkušenosti, ne, všechno je to fikce. A jaký je recept na spokojené manželství? Pohoda, láska a sex,“ netají se Vejmělková, která i po 33 letech od uvedení třetího dílu Básníků, kde hrála Píšťalku, vypadá skvěle. „Nedělám nic, jen se udržuji v dobré náladě a užívám si života,“ tvrdí blondýnka, která si ve snímku zahrála společně s Janou Paulovou (65) a Mahulenou Bočanovou (53).

Zatímco Jana dorazila v doprovodu filmového manžela Petra Rychlého a jeho skutečné ženy, tak Mahulena musí být ještě pár dní v karanténě kvůli nákaze covidem herečky Ivany Andrlové(59). Společně hrají v divadelním spolku Háta. 

VIDEO: Tvůrci filmové komedie Ženská pomsta představili trailer!

Video
Video se připravuje ...

Tvůrci filmové komedie Ženská pomsta představili trailer! Petarda Production

Fotogalerie
137 fotografií