„Téměř do padesáti let jsem se vůbec nebarvila,“ odhalila nyní pro Aha! zpěvačka s tím, že je její změna účesu opravdu velmi výrazná. „Má obvodní lékařka mě v těch vlasech a roušce nepoznala,“ přiznala Marta dokonce.

Vůbec jí to ale nevadí, naopak jí to vyhovuje. „Nechci, aby mě lidi poznávali...“ šokovala Kubišová, která se podle svých slov už dlouho chtěla proměnit. „Po revoluci chtěli, abych se vrátila ke zpívání a hučeli do mě, abych se starala o vlasy a vypadala jako dřív,“ vysvětluje.

VIDEO: Marta Kubišová promluvila o drsném osudu své andulky.

Video
Video se připravuje ...

Marta Kubišová promluvila o drsném osudu své andulky. FTV Prima

Nadšená z toho prý nikdy nebyla, stejně tak ji známí přesvědčovali, aby se líčila, ovšem interpretka slavné Modlitby těmto ženským serepetičkám neholduje a vyznává spíše přírodní styl. Když byla kadeřnictví v době koronavirové krize dlouho mimo provoz, neměla ani jinou možnost. Podobně jako herečka Hana Maciuchová (74).

„Přišel koronavirus a kadeřnictví byla dlouho zavřená. Navíc beru nějaké léky a začaly mi padat vlasy, tak je teď šetřím,“ dodala zpěvačka, co si nyní od kadeřnice nechala šediny sjednotit a zastřihnout. Konečně je po jejím a může být spokojená.

VIDEO: Utrpení Marty Kubišové: Po pádu jí zmodraly nohy! Lékaři našli cysty.

Video
Video se připravuje ...

Utrpení Marty Kubišové: Po pádu jí zmodraly nohy! Lékaři našli cysty. Markéta Reinischová

Fotogalerie
39 fotografií