Kondolence k odchodu oscarového režiséra Jiřího Menzela, který zemřel v sobotu večer po vleklých zdravotních problémech, neberou konce. Stejně jako téměř před rokem ochromila Česko zpráva o smrti zpěváka Karla Gotta, v neděli večer se veřejnost dozvěděla o úmrtí dalšího významného velikána. A na tu nyní reagovala právě i vdova Ivana Gottová.

VIDEO: Nejdojemnější video: Olga zveřejnila poslední záběry Jiřího Menzela (†82)

Video
Video se připravuje ...

Nejdojemnější video: Olga zveřejnila poslední záběry Jiřího Menzela (†82) Instagram

„Velmi nás zarmoutil odchod fenomenálního režiséra Jiřího Menzela. S rodinou velmi soucítíme a přejeme hodně sil. 🙏🖤🙏 R.I.P., milý pane Menzele. 🖤 A pozdravujte, prosím, nahoře Karla a Evičku,“ napsala Gottová na nový instagram Karla Gotta, který vznikl před několika málo dny poté, co se někdo neznámý postaral o nevratné zmrazení Slavíkova původního profilu, a nezapomněla ani na letos zesnulou zpěvačku Evu Pilarovou (†80).

Kromě vyjádření soustrasti však Ivana Gottová přidala navíc i dosud neviděný klenot, jenž dle fotky vznikl 9. ledna 2014, tedy krátce po vydání Menzelovy vzpomínkové autobiografie nesoucí název Rozmarná léta. A právě tuto knihu dal tehdy Karlu Gottovi i s osobním věnováním. „Milému Karlovi, kterého mám moc rád! Protože něco umí! Ahoj,“ zní v bezprostředním vzkazu od čerstvě zesnulého režiséra.

VIDEO: Zemřel oscarový Jiří Menzel (†82): Neuvěříte, co udělal se slavnou soškou!

Video
Video se připravuje ...

Zemřel oscarový Jiří Menzel (†82): Neuvěříte, co udělal se slavnou soškou! Eliška Vinterová, Martin Hykl

Fotogalerie
52 fotografií