Teploty pomaloučku klesají a plavky se brzy na dlouhou dobu zahrabou do šuplíku. Herečka Veronika Arichteva navíc za pár týdnů, možná už několik málo dnů, porodí a bezstarostnou zábavu na sluníčku vystřídá péče o malého Bulhárka, jak sama vtipně nazývá svého nenarozeného potomka. A tak bylo vcelku jasné, že poslední volné chvíle si budoucí rodiče musí maximálně užít.

Společně s manželem Biserem navštívili své slavné přátele, hereckou dvojici Romana (48) a Petru Vojtkovi. Pár vlastní na Slapech jachtu a kdo sleduje Romana, ví, že je tam jako doma. Obě dámy pak rozproudily zábavu odhalením svých těhotenských bříšek.

Video: Další stěhování Gottové! Zemřela hvězda pohádky Tři bratři. A svatba zmlácené tváře Ordinace!

Video
Video se připravuje ...

Další stěhování Gottové! Zemřela hvězda pohádky Tři bratři. A svatba zmlácené tváře Ordinace! Petr Macek, Lukáš Červený

„Ani nevím, jestli je k těmto fotkám potřeba něco psát. Ani né, co? Trávit den se dvěma sexy melounky a jedním šarysmákem byla nádhera,“ okomentoval radostné snímky Vojtek. Na jednom si obě dámy přiťukávají svými „melounky“, na dalších si parta užívá lebedění na palubě a nechává se ovívat čerstvým slapským vánkem.

Představitelka Denisy Kánské ze Slunečné pojala shrnutí tohoto blaženého dne tak, jak to umí jenom ona. „Jedna před porodem a druhá zřejmě před prdnutím... Když se potká 9. a 7. měsíc u Vojtkovic na lodi.“ Petra přiznala, že z velikosti břicha své kamarádky byla překvapená – sama se domnívala, že to její sedmiměsíční už více neporoste. „Ona je krásná těhulka a já vypadám, že jsem se přežrala,“ zhodnotila vtipně půvabná blondýnka.

VIDEO: Těhotná Arichteva řekla, jaké jméno dítěti vybrala: Tvrdá konkurence pro Bagárovou!

Video
Video se připravuje ...

Těhotná Arichteva řekla, jaké jméno dítěti vybrala: Tvrdá konkurence pro Bagárovou! Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

Fotogalerie
86 fotografií