Herečka prozradila, jak oznámila manželovi, že bude otcem a co ji v těhotenství motivuje. Začalo to nevinně. „Vrátily jsme se s holkama z Dubaje a já vůbec netušila, že jsem těhotná. Doma jsem si udělala dva testy a objevily se dvě čárky,“ popisuje první mateřské postupy Veronika. Manžel, režisér Biser Arichtev (43) nebyl doma, točil, takže musela čekat. „Položila jsem mu test na stůl,“ popisuje herečka. Pak ještě počkali do třetího měsíce, aby měli jistotu, že je vše v pořádku.

VIDEO: Těhotná Arichteva řekla, jaké jméno dítěti vybrala: Tvrdá konkurence pro Bagárovou!

Video
Video se připravuje ...

Těhotná Arichteva řekla, jaké jméno dítěti vybrala: Tvrdá konkurence pro Bagárovou! Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

Líčí i to, jak se už o své dítě bojí. „Když dvě hodiny necítím kopání, začnu plašit a šťouchám do břicha, aby se miminko pohnulo.“ Vždycky si přála holčičku, ale tím, že v Bisiho rodině jsou samí kluci, ani jednoho nepřekvapilo, když jim lékař oznámil, že to bude chlapec.

Jeho syn Tedýsek z předešlého vztahu se na brášku už moc těší. „Zpívá mu do břicha a taky kontroluje, jestli kope,“ říká Veronika. Na předporodní kurz se nechystá, jen chce vědět dopředu, kde co v porodnici je a zbytek nechá na svém porodníkovi, kterému plně důvěřuje.

Celý rozhovor s Veronikou Arichtevou a více fotek najdete v aktuálním vydání časopisu Maminka!

VIDEO: Veronika Arichteva s manželem: Vypadá to jako husí kůže, ale jsou to prsa!

Video
Video se připravuje ...

Veronika Arichteva s manželem: Vypadá to jako husí kůže, ale jsou to prsa! David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
49 fotografií