Kelly Osbourneová, dcera známého rockera Ozzyho Osbournea (71), vždycky patřila k ženám, které se svou váhou dost bojovaly. I ona je známá svým rychlým shazováním a opětovným nabíráním, což dokazuje, že jojo efekt netrápí jenom nás, „obyčejné ženy“, ale i celebrity. V současné době ale vypadá naprosto báječně: A všem svým followerům na sociální síti teď vyrazila dech nejnovějšími fotkami. Je na nich totiž naprosto k nepoznání!

Nejenom že je o 85 liber lehčí, což znamená, že se jí za poslední léta podařilo zhubnout o zhruba 38 kilogramů, ale také předvedla novou barvu vlasů… a pohublou tvář. Díky stylizaci do pin-up krásky sice vynikly její krásné rysy a plné rty, leč poslední snímky zavdaly spekulacím, zda si náhodou nenechala chirurgicky upravit nos. Ten měla dcera frontmana kapely Black Sabbath totiž vždycky poněkud výraznější, zatímco nyní je podstatně menší. Možná ale na její výsledné podobě zapracovaly jenom filtry na sociálních sítích…

VIDEO: Ozzy Osbourne v Praze

Video
Video se připravuje ...

Ozzy Osbourne Blesk TV

Zatímco o svém nosánku se nikterak nezmínila, o hubnutí se rozpovídala ráda. „Jenom jsem se naučila, jak správně cvičit a správně jíst,“ řekla Kelly ke své neskutečné proměně z oplácané holky v sexy šťabajznu. „Je to jedna z těch věcí, které se musejí vázat ke změně životního stylu. Funguje to lépe než dieta.“

Zároveň však připustila, že dokonalým křivkám vděčí právě zmiňované dietě: Aby se dostala na modelkovskou velikost oblečení 26, dodržovala přísný veganský jídelníček. „Ano, chlubím se, ale to proto, že jsem na sobě tvrdě pracovala. A je to tak dobrý pocit!“ raduje se na instagramu.

Mladá žena, která v minulosti prohlašovala, že jednu dobu nedokázala fungovat, aniž by nebyla opilá, pod vlivem drog či léků, se podle svých vlastních slov sama nepoznává. „Nikdy bych si nemyslela, ani za milion let bych tomu nevěřila, že jednoho dne budu tou zdravě fungující dívkou, která se každé ráno probudí za jediným účelem: Zacvičit si,“ smála se v rozhovoru pro magazín Shape v roce 2011, kdy shodila 20 liber, tedy cca 10 kilogramů, po své účasti v taneční show Dancing with the Stars.

VIDEO: Magda Malá zhubla více než 10 kg! Jak to dokázala?

Video
Video se připravuje ...

Magda Malá zhubla více než 10 kg! Jak to dokázala? 

Fotogalerie
83 fotografií