„Já démonům nerozumím,“ kroutí zklamaně a zároveň naštvaně hlavou Pepa Bolan. Při odpovědi na otázku ohledně současného dění kolem Víti Starého tak jasně naráží na drogovou závislost frontmana Mandrage, okolo kterého dlouhou dobu všichni chodili po špičkách a eufemisticky ji pojmenovávali „boj s démony“. Průlomem byla nedávná slova Víťovy maminky, která přiznala, že její syn absolvoval pobyt v léčebně pro drogově závislé.

„To ani vůbec nevím,“ okomentoval Pepa Bolan rezolutně nedávné dění a skutečnost, že Víťa podstoupil léčbu. Z muzikanta s výraznými dredy na hlavě a linkami kolem očí je ale i dnes patrné zklamání z toho, jak to celé s Mandrage dopadlo. „Nefungujeme. Kapela ukončila činnost. To je celé. A je to definitivní konec,“ je skálopevně přesvědčený hudebník původem z Plzně. Že nesedí doma se založenýma rukama a nečeká na případný zázrak v podobě vzkříšení kapely, dokázal Bolan tím, že zcela přeměnil svůj profesní život a stal se tatérem.

VIDEO: Jak je na tom dnes Víťa Starý? Překvapivě silná slova Pepy Bolana z Mandrage!

Video
Video se připravuje ...

Jak je na tom dnes Víťa Starý? Překvapivě silná slova Pepy Bolana z Mandrage! FTV Prima, Prima Cool

„Je jasné, že mě to mrzí. Ale že bych si šel kvůli tomu támhle hodit větev, tak to úplně není,“ vyznal se ze svých pocitů Pepa Bolan v pořadu COOLtalk stanice Prima COOL. Přiznal zároveň, že rozpad kapely je stále ožehavé téma nejen pro něj, ale i pro mnoho fanoušků. Zcela odstřihnout se od ne zas tak vzdálené minulosti a úspěšného fungování kapely zatím nedokázal. „S fanoušky se stýkám nadále. Jelikož jak teď provozuju svou tatérnu, tak tam mi jich chodí hodně a stále se o tom bavíme,“ přiznal hudebník, který má sám své tělo ozdobené řadou permanentních malůvek na kůži.  

VIDEO: Pravda o rychlém konci Mandrage, kráska vedle Jágra a Šteindlerova nová kámoška

Video
Video se připravuje ...

Pravda o rychlém konci Mandrage, kráska vedle Jágra a Šteindlerova nová kámoška Petr Macek, Lukáš Červený

Fotogalerie
54 fotografií