Když totiž začala mít kapela loni problémy, pojistil se na horší časy. Už v červenci si podle zjištění Blesku Bolan zaregistroval tatérské studio a o měsíc později své dovednosti ještě vylepšil.

„Mám za sebou úspěšně zvládnutý rekvalifikační kurz na kosmetičku, autorizovaný ministerstvem zdravotnictví. Naučíte se o kůži vše od A do Z a věřte, že musíte znát některé věci i v latině, což byl pro mě asi největší očistec. Jsem rád, že to mám za sebou,“ pochlubil se kytarista pod snímkem s osvědčením.

 

O tom, že zpěvák Vít Starý zahučel do drog, se začalo veřejně mluvit po jejich vystoupení na Českém mejdanu s Impulsem, kde byl pohublý a celkově vypadal strašně. Před začátkem turné Dlouhej únor jim pak jen poslal jedinou esemesku, ve které žádal zrušení všech termínů.

A to se taky stalo, Mandrage s několika hostujícími zpěváky odehráli jen sobotní koncert v pražském Foru Karlín a rozloučili se. Víťa by snad mezitím již měl být na odvykací léčbě v Dobřanech. „Nechci to úplně zazdít, ale teď v tuhle chvíli nevěřím tomu, že by se nás pět ještě někdy sešlo a hráli bychom dál jako Mandrage,“ řekl Top Staru klávesista Franta Bořík (30).

VIDEO: Jak tančí Jiří Lábus? Herec se odvázal v klipu Mandrage!

Video
Video se připravuje ...

Jak tančí Jiří Lábus? Herec se odvázal v novém klipu Mandrage! Mandrage

Fotogalerie
53 fotografií