Svatojakubská pouť Ivy Pazderkové a jejího partnera Hynka sice skončila fiaskem, z vážných zdravotních důvodů museli svou túru ukončit už po čtyřech dnech (z plánovaných čtrnácti). Ovšem v počasí, jaké nyní nastalo, toho určitě nelituje. Do Česka totiž konečně přišly tropy, a představu, že by v teplotách vysoce nad třicítkou měla teď rajzovat krajinou bez možnosti si dopřát každý večer sprchu, jistě mileráda vyměnila za pohodičku na liduprázdném koupališti.

„Po šestnácti letech na koupáku,“ přiznala Pazderková na instagramu a sdílela jaksepatří vyprsenou fotku z bazénu – v dvoudílných plavkách s dekoltem tak hlubokým, že nikdo nemohl přehlédnout vytetovaný „nilský kříž“, co má mezi ňadry. Ukázala i momentky kolem vody, na nichž vynikaly její nekonečně dlouhé a neskutečně štíhlé nožky. Široký úsměv na jejích rtech dával tušit, že je, jak sama vzápětí připustila, „šťastná jak malá holka“.

Pokud správně počítáme, veřejné koupaliště bylo místem, které nenavštívila už od svých čtyřiadvaceti let... Což je číslo skutečně zarážející! Není divu, že jí návrat do dob dospívání tolik zvedl náladu. 

VIDEO: Iva Pazderková je nejen herečka, ale také švadlena! Tohle si ušila přes noc!

Video
Video se připravuje ...

Iva Pazderková je nejen herečka, ale také švadlena! Tohle si ušila přes noc! David Turek, Jan Jedlička

Překažené původní plány na letošní přelom července a srpna byly u bazénu rázem zapomenuty, a jak se představitelka legendární „blbé blondýny“ od vděčných followerů z řad vděčných fanoušků i hereckých kolegů dozvěděla, takhle jí to už dlouho neslušelo – možná z toho důvodu, že na túře dávala přednost tváři bezu make-upu a trekovému oblečení, které pohledy k výstřihu tolik nelákají. Iva má přitom postavičku, jakou by jí mohly závidět i dívky o 20 let mladší!

„Vypadáš spokojená. Děláš mi radost!“ napsal jí například herec Jan Antonín Duchoslav (55), jenž se proslavil rolí svérázného účastníka středoškolského lyžařského kurzu Vikiho Cabadaje ve snímku Sněženky a machři.

VIDEO: Iva Pazderková v prohlášení na Václavském náměstí: Ideály svobody a pravdy jsou dnes v ohrožení.

Fotogalerie
86 fotografií