3. července se zpěvák a frontman kapely Lucie potřetí oženil. A jak pro pořad Showtime na Prima CNN přiznal, trojky byly trojité – kvůli koronaviru svatba vyšla až napotřetí! „Do třetice všeho dobrého a zlého. Osud tomu tak chtěl. Říkáš si, že už nikdy, ale pak najedou už to neřešíš,“ řekl šťastný ženáč k rozhodnutí, proč do toho znovu praštil s matkou jeho nejmladšího syna Davida juniora, který přišel na svět v listopadu loňského roku.

VIDEO: David Koller versus fanoušek

To Kollerova novopečená žena se k pohádkové svatbě na zámku v Mikulově vyjádřila o něco emotivněji a dokonce zveřejnila dvě fotky přímo z veselky. Na jedné spolu s Davidem prožívají patrně první novomanželský tanec, na druhé je vidět jen detailní záběr na šťastnou tvář o 27 let mladší Kollerovy životní lásky.

„Jsme vděční za každý další (společně) protančený den. Myslím, že tyhle dvě fotky docela dobře vystihují nejen start našeho manželství, ale hlavně to, proč se to všechno tak 'nějak' stalo,“ rozněžnila se novopečená paní Kollerová, dříve Dolejská, nad novým začátkem jejich vztahu, kterému bylo přítomno jen kolem čtyřiceti nejbližších z rodiny a přátel.

Fotogalerie
17 fotografií