Svatbu s partnerkou Karolínou si sympatický moderátor Michal Janotka dopřál v polovině loňského června na rodinné usedlosti nedaleko Znojma na jižní Moravě. Podle fotografií, které pak šťastní novomanželé sdíleli na sociálních sítích, to byl vskutku pohádkový obřad. Idylka jim ale moc dlouho ne vydržela – Janotka totiž na facebooku oznámil, že se bude rozvádět... pokud tedy již není úplně rozvedený. Zase až tak do detailů nezacházel.

„Je těžké to takhle veřejně prezentovat, vlastně ani nevím, jak to napsat, někteří to ale možná podle mých posledních statusů tak nějak už tušili...“ začal obšírně Janotka, hvězda Krimi zpráv na CNN Prima News, jenž poslední dobou sázel na svůj oficiální profil jeden smutný citát za druhým. Jeden příklad za všechny: „Láska a přátelství nikdy nezklame, zklame vždy jen člověk...Ale i když myslíš, že už nemáš sílu, nakonec se prostě jen znovu zvedni, pořádně se nadechni a nech svůj život plynule plout...“

VIDEO: Opilá blondýna se vrhla na policejní mluvčí během rozhovoru s reportérem FTV Prima Michalem Janotkou

Video
Video se připravuje ...

Opilá blondýna se vrhla na policejní mluvčí během rozhovoru s reportérem FTV Prima Michalem Janotkou. archiv FTV Prima

Ne každému ale došlo, že se v životě urostlého mladého muže děje něco, co není tak docela v pořádku. „Stále častěji se ptali, kde mám manželku Karolínu, jak jsme si užili roční výročí od svatby, jak se jí daří, jak se máme, jak toleruje mou práci, proč sem nedávám společné fotky a tak dále... A já pořád nějak neutrálně odpovídám, takže myslím, že už je potřeba uvést věci na pravou míru, je to důležité, i když jsem to pořád a pořád oddaloval...“

„Realita je taková, že už několik měsíců manželku nemám, nežijeme spolu, jednoduše to neklapalo, každý měl jiné představy o životě a vyústilo to v něco, co prostě nemohu odpustit. Víc bych to asi rozebírat nechtěl, myslím, že tohle stačí...“ posteskl si Janotka a dá se odhadovat, že tím něčím, co nedokáže odpustit, je například manželčina nevěra. 

„I když jsem si prošel poměrně dlouhým trápením, už je to pro mě uzavřená kapitola, odpustil jsem, znovu se nadechuji,“ dodal však optimisticky.

VIDEO: Sandra Parmová po rozchodu: Michala jsem chtěla zpátky!

Video
Video se připravuje ...

Sandra Parmová po rozchodu: Michala jsem chtěla zpátky! Blesk TV

Fotogalerie
18 fotografií