„Sbohem a šáteček!“ napsal na sociální síti ve čtvrtek sám Petr Vágner (42) a připojil i uplakaného smajlíka. Posléze vysvětlil, že se chystá naposledy objevit v oblíbeném primáckém pořadu Top Star. A skutečně večer vysílal... a zřejmě naposledy.

„Teda přesněji řečeno: po šesti letech a dvou měsících dnes úplně poslední díl Top Staru. Co více říct...,“ posteskl si Vágner, který se divákům před pár lety představil také v roli záchranáře Radima Nováka v Ordinaci v růžové zahradě 2.

„DĚKUJI FTV Prima a Top Staru za skvělé pracovní příležitosti (VIP zprávy, Top Star magazín, Top Star, Sport Star...) a další nabídky. Velkou životní zkušenost a dlouhou televizní etapu po boku skvělých lidí a výborného teamu,“ netajil se vděčností Petr, který na závěr dílu obvykle divákům vyprávěl i nějaký krátký vtípek. V posledním díle odvysílaném 23. dubna byl ale výjimečně vážný a rozloučil se důstojně.

„Asi bude i slzička, ale život jde dál... a je třeba se zase posunout - tak ,Sportu zdar!'“ dodal na instagramu a naznačil tak, že už se mu možná rýsuje jiná nabídka a pravděpodobně v oblasti sportu. Přímo v posledním vysílání pak prozradil, že ho fanoušci mohou nadále vídat na CNN Prima News.

VIDEO: Nahota v přímém přenosu TOP Staru! Kraus vystrčil holý zadek na Vágnera!

Video
Video se připravuje ...

Nahota v přímém přenosu TOP Staru! Kraus vystrčil holý zadek na Vágnera! Facebook

Fotogalerie
54 fotografií