„Nám se líbí takhle odpočívat,“ napsala italsky na svém instagramu Alena k něžnému snímku z turínského domu, jenž je plný mateřské lásky. Drží na něm totiž pevně svou dcerušku Vivienne Charlotte, která přišla na svět 19. května.

Jelikož čas neuvěřitelně běží, za pár dní už tak bude malé princezničce, jak ji Šeredová světu představila, první měsíc. Ostatně roste jako z vody, čehož si všimli i někteří fanoušci a podivovali se, jak už je velká. Také vlásky už má o něco delší a hustší než dříve, což odhalila fotka, na níž Vivienne spokojeně cucá dudlíček a hlavu si opírá o maminku.

VIDEO: Skoro rozvedená Šeredová: Už se může zase vdát! A velká změna o Vánocích!

Video
Video se připravuje ...

Skoro rozvedená Šeredová: Už se může zase vdát! A velká změna o Vánocích! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Další detaily už si Alena přece jen nechává raději pro sebe. Dokonce i tvářičku dcery tak raději zakryla pomocí animovaných srdíček. Už v minulosti byla na sociální síti opatrná a z miminka neukazovala vše, ale takto ji „maskovala" přece jen poprvé. Možná i na přání svého partnera, miliardáře Alessandra Nasiho (46). 

Nebo třeba srdíčka připojila jen proto, aby ilustrovala, jak je pro ni její dívenka důležitá. „Takhle vypadá láska,“ připojila totiž ještě ke snímku dovětek v češtině brunetka, která se v roce 1998 stala 1. vicemiss České republiky.

VIDEO: Alena Šeredová: Jak na tom byla dřív s penězi? Kolik jí dával exmanžel?

Video
Video se připravuje ...

Alena Šeredová: Jak jsem na tom s penězi? A kolik mi dává Gigi? Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
92 fotografií