Trojnásobná maminka Alena Šeredová v těchto dnech snad nemůže být šťastnější. Kromě dvou synků Davida Leeho (10) a Louise Thomase (12), jejichž tátou je slavný fotbalový brankář Gianluigi Buffon (42), se totiž dočkala své vymodlené holčičky. Tu má díky svému současnému partnerovi, italskému miliardáři Alessandrovi Nasimu (46), a jak na sociálních sítích dnes a denně dokazuje, nemůže se rozkošné dívenky s hustými tmavými vlásky nabažit.

Aktuálně na sociální síť nahrála tři fotky, které nenechají ani jedno oko suché: Na jedné si maličká Vivienne hoví na maminčině hrudi. Podle popisku „denní rutina“ a lehce obnaženého Alenina dekoltu se dá usuzovat, že si děvčátko na mamince ihned po kojení schruplo.

Na druhé leží Vivienne v pohádkové kolébce, k níž čenichá pejsek. U tohoto snímku tmavovlasá kráska veřejně dumala, zda je veliký hafan do droboučkého miminka „také zamilovaný“. „Zlatíčko! Bude ji navždy milovat a chránit, svého nejvěrnějšího parťáka!“ dojímaly se u fotografie Aleniny italské fanynky. 

A na třetí se „piccola Vivi“ (tedy italsky „malá“) nechává chovat svými staršími brášky. Postupné seznamování se všemi členy rodiny, a to včetně pejska, zkrátka tohle miminko zvládá na jedničku.

S ostatními rodinnými příslušníky, jako například Aleninými rodiči a její mladší sestrou Eliškou (31), kteří žijí v Česku, je to však komplikovanější. Vzhledem k tomu, že se Šeredová nachází v Itálii, kde velice nehezkým způsobem zaúřadoval koronavirus, není pro nikoho z nich bezpečné cestovat sem a tam, jenom aby si mohli pochovat svou rozkošnou vnučku. Prozatím jim tedy musí stačit videohovory a dojemné fotky, jakými se Alena prezentuje na internetu...

VIDEO: Alena Šeredová prozradila, co jí v Česku vydělává: Kšefty ve Špindlu! 

Video
Video se připravuje ...

Alena Šeredová prozradila, co jí v Česku vydělává: Kšefty ve Špindlu! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
71 fotografií