Eva Burešová zažívá už od loňského roku svůj kariérní vrchol. Jako herečka se chopila jedinečné příležitosti a nyní září v primáckém seriálu Slunečná, který v podstatě od začátku trhal rekordy sledovanosti. Společně se seriálovou láskou Markem Lamborou (25) alias bohatým synkem Jankem jsou hlavními hvězdami celého seriálu. A jak s končící koronavirovou krizí v obnovené Show Jana Krause populárnímu moderátorovi přiznali, o nápadníky a nápadnice nemají nouzi, ač jsou oba (snad šťastně) zadaní.

Představitelka seriálové Týny Popelkové je nejen zadaná, ale také maminkou téměř tříletého synka Nathaniela. Na její postavě to ale není vůbec znát, je štíhlá jako proutek a rozhodně se dá říct, že se má čím pochlubit. A to o víkendu nechtěně udělala přímo před svými spoluobyvateli domu, ve kterém žije.

„Ten pocit, když jdete jen někoho doprovodit z bytu a zapomenete, co máte na sobě...,“ napsala Eva Burešová ve stories na instagramu k videu, na kterém má na sobě růžovou saténovou košilku a k tomu patřící kraťásky. „V baráku, kde skoro nikoho nepotkáte, najednou všichni sousedi jedou výtahem s vámi,“ popsala herečka menší trapas, když se jí podařilo nechtěně vyjít ze dveří svého bytu v poměrně titěrném a sexy outfitu na spaní.

VIDEO: S Gottovou na policii vymetli. Burešová vyděsila fanoušky. A zapomenutá Kubišová!

Video
Video se připravuje ...

S Gottovou na policii vymetli. Burešová vyděsila fanoušky. A zapomenutá Kubišová! Blesk TV

Fotogalerie
47 fotografií