Zrzka Marie Doležalová, někdejší blogerka a autorka vtipných fejetonů Kafe a cigára, je bezesporu talentovanou herečkou. Sice se objevila v mnoha zajímavých rolích, například coby sebedestruktivní lesbička v Pusinkách režisérky Karin Babinské (45), či v Ordinaci v růžové zahradě, proslavila se ale až coby Saša Bučková v seriálu Comeback. Právě ostýchavé jedničkářce s ofinou, která omdlévala, když měla lhát, a největším odvazem pro ni byla četba Monte Christa, vděčí tato mladá umělkyně za svou popularitu.

Když se nyní sympatická Maruška rozhodla vrátit ke vzdušnému mikádu, neexistoval snad nikdo, kdo by si na Sašu okamžitě nevzpomněl. Díky tomuto účesu navíc Doležalová, partnerka tanečníka Marka Zelinky (34), s nímž se dala dohromady během sedmé série taneční soutěže StarDance… když hvězdy tančí (kterou pak dokonce společně vyhráli), výrazně omládla. Rozhodně by nikdo netipoval, že je už dvojnásobnou maminkou dcerky Alfrédy (téměř 2 roky) a syna Rudolfa (2 měsíce), naopak rázem vypadala jako středoškolačka.

Jak na sociálních sítích Doležalová sama přiznala, k frizérovi dorazila i s maličkým Rudolfem, a klidně se vyfotila, jak ho na kadeřnickém křesle kojí. „Rudolf je božínkovský dítě, hodně chce bejt na těle, hodně pije, hodně roste, hodně rozjímá a hodně jsme z něho paf, jak je kliďásek božánek. Konečně jdu na vlasy, poleží si na mě a půjdeme domů,“ líčila nadšeně s tím, že o něco málo starší Alfrédu vzal tatínek Marek na výlet – nese ji s sebou ve sportovní krosně.

Nový sestřih a dokonce i lehce ztmavené vlásky, jak se zdá, Marie okomentovala jenom lakonickým „a šup!“. Její selfíčko záhy získalo celou řadu „lajků“, a pochval se dočkalo i od jejích hereckých kolegů: Například od Hany Vagnerové (37) či Jiřího Ployhara (44).

VIDEO: Marie Doležalová: Móda První republiky je nádherná

Video
Video se připravuje ...

Marie Doležalová: Móda První republiky je nádherná Adam Balažovič

Fotogalerie
61 fotografií