Česká zpěvačka, muzikálová herečka i někdejší moderátorka pořadu Taxík či O 10 let mladší Monika Absolonová patří mezi maminky, které byly pracovně velice vytíženy dokonce i v době, kdy by si ostatní ženy raději v klidu užívaly mateřskou dovolenou. Tahle dvojnásobná máma synků Tadeáše (4,5) a Matouše (1,5) byla však před koronavirovou krizí doslova a do písmene na roztrhání – a to je nejspíš důvodem, proč z ní nakonec nebyla tak rozčarovaná jako mnozí její kolegové a kolegyně.

„Musím říct, že přestože jsem si nikdy neuměla představit, že bych nemohla dva měsíce pracovat, tak to zvolnění má i něco do sebe… to, že jsme spolu o víkendech,“ svěřila se Monika svým příznivcům na sociálních sítích a přidala několik rozkošných snímků, na kterých si společně se svými synky a partnerem Tomášem Hornou (39) dopřávají výlety. „Sice mi chvílemi praská hlava i nervy, ale na fotkách jsou to kloučci k sežrání…,“ zdůraznila pěnice, která za svůj výkon v muzikálu Funny Girl získala cenu Thálie.

Její pozitivní přístup, jak se zdá, sdílejí i jiné osobnosti českého šoubyznysu: například moderátorka Laďka Něrgešová (44), která byla dlouhá léta tváří primáckého TopStaru. Ten sice s dubnem skončil, místo toho ho ale v rámci CNN Prima News nahradil dost podobný, ne-li stejný pořad s jiným jménem, Showtime. Také v něm našla Něrgešová uplatnění. Koronavirová krize se tedy jejího zaměstnání nijak bolestně nedotkla. „Byly to nakonec docela fajn prázdniny. Ještě na to budeme léta vzpomínat!“ myslí si.

Zda by se ale s jejich optimistickým pohledem na situaci kolem viru covid-19, který notně otřásl nejenom naší republikou, ale i celým světem, ztotožňovaly rodiny, které se musely potýkat se ztrátou práce či s nákazou samotnou, to je ve hvězdách… Místo toho Moničiny fanynky oceňovaly spíše fakt, jak to jejím chlapečkům sluší a jak jsou svým rodičům podobní. A souhlasily s faktem, že některé děti jsou hodné snad jenom na fotkách… anebo když spí.

VIDEO: Monika Absolonová je okroužkovaná! Tajná svatba se snoubencem? 

Video
Video se připravuje ...

Monika Absolonová je okroužkovaná! Tajná svatba se snoubencem? Pavlína Horáková, Jan Jedlička

Fotogalerie
55 fotografií