Nouzový stav a s ním spojená karanténa vdechla nový život několika, do té doby neexistujících či téměř nepoužívaných, termínům a slovním spojení. V takzvané první linii v boji proti viru covid-19 jsou ti, kteří se mohou dostat do těsného kontaktu s potenciálně nakažlivými lidmi. Počítají se mezi ně tudíž nejen zdravotníci, policisté a hasiči, ale třeba i prodavačky v potravinách, lékárnách nebo řidiči městské hromadné dopravy.

„Dnešní poděkování patří pro změnu našim hrdinkám ve třetí linii. Ano, jsou často ohroženy kunou, čmelíky, ale i svými často agresivními kolegyněmi z kurníku. Takže TRAMRADADÁÁÁ, dneska snesly 2 vejce, jedno velikosti XXS a druhé XS. Dostaly poděkování, odměnu (trhané pampelišky). Takže 2 vejce! Jupí!“ nedokázala skrýt svou radost z domácích vajec Alice Bendová. A tak se o své nadšení podělila na instagramu pomocí několika fotek, které opatřila výše uvedeným textem.

Naštěstí se nenašel nikdo, kdo by se cítil dotčen a herečce vyčetl její vtípek s třetí linií. Všichni komentující vesměs pozitivně kvitovali skutečnost, že Alice Bendová chová vlastní kvočny a pro vajíčka si tím pádem nemusí chodit výhradně do supermarketu, nýbrž může sáhnout do vlastního kurníku.     

VIDEO: Velké ztráty sexbomby Bendové: Propadlé letenky a zákaz »chalupy«! Kde provětrá vnady?

Video
Video se připravuje ...

Velké ztráty sexbomby Bendové: Propadlé letenky a zákaz »chalupy«! Kde provětrá vnady? Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

Fotogalerie
38 fotografií