Ještě v únoru své božské křivky Alice Bendová vystavovala na pláži na Tenerife, kde vlastní apartmán. Pak se ale jen tak tak stihla vrátit do Česka, kde už se začal šířit koronavirus. 

„Moji vážení a milí přátelé, píšete mi desítky komentářů a zpráv, chci Vás uklidnit, jsme zpátky v Praze a v pořádku. Děkuji Vám za Vaši péči a přízeň, mám Vás ráda,“ ozvala se na sociální síti Alice.

Ta se chtěla do svého druhého domova samozřejmě časem zase vrátit. Ale i když měla nakoupené letenky na půl roku dopředu a dokonce počítala s třítýdenní dovolenou o prázdninách, tak musela plány změnit. 

„Počítáme s tím, že do konce roku se na Kanáry nedostaneme. Moc nás to mrzí, protože je to naše chalupa a máme to tam moc rádi, ale pochybuji, že se otevřou hranice. Už jsme si naplánovali spoustu výletů po Česku a konečně ho pořádně poznáme,“ řekla v live streamu Blesku herečka, která si karanténu užívá. 

„Musím říct, že mi nic nechybí. Sice chci občas zabít děti, když se s nimi učím, pak chce zase mě zabít Míša (partner - pozn. red.), ale zatím jsme všichni ve stejném počtu,“ směje se Alice, která se těší na další natáčení seriálu Slunečná, kde tvoří pár s hercem Ondřejem Kavanem (42). 

VIDEO: Ztráta chalupy na Kanárech! Alice Bendová je smířená s tím, že vnady provětrá jen doma u bazénu.

Video
Video se připravuje ...

Ztráta chalupy na Kanárech! Alice Bendová je smířená s tím, že vnady provětrá jen doma u bazénu. Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

Fotogalerie
54 fotografií