A to ne jen tak. Mladší sestra někdejší missky totiž slavila narozeniny. „Naše Rozárka měla osmnáct a miluje Pobřežní hlídku. Takže na její oslavě nemohla chybět,“ svěřila Eliška Bučková na svém instagramu a ozřejmila tak, proč se navlékla do jednodílných plavek rudé barvy.

A jelikož Rozálie neslavila jen tak nějaké číslo ale vstup do dospělosti, rozhodla se Eliška Bučková vystrojit pořádnou oslavu, i když stále platí nouzový stav kvůli šíření viru covid-19. O to víc si ze sebe misska udělala legraci, aby oslavenkyni aspoň na chvíli přivedla na jiné myšlenky. Do místnosti vítězka soutěže Česká Miss 2008 nejprve laškovně strčila nohu a teprve poté do ní vběhla ve stylu plavčic z legendárního seriálu z konec osmdesátých a následujících devadesátých let.

A protože je třeba být kreativní, místo plováku, se kterým strážci pláží běhali vlnami, si modelka v podpaží nesla složené žehlící prkno. „Video má samozřejmě pokračování, ale další členové naší rodiny se nechtějí veřejně ukazovat v plavkách, šnorchlu a ploutvích,“ vysvětlila modelka, proč záznam končí po jejím laškovném pohození dlouhými vlasy a poskočením slunečních brýlí.     

VIDEO: Eliška Bučková randí! Ale zatím je ve fázi vybírání, protože je náročná. 

Video
Video se připravuje ...

Eliška Bučková randí! Ale zatím je ve fázi vybírání, protože je náročná. Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
56 fotografií