Madalena eXtra.cz prozradila, že byla s rodinou v Anglii v době, kdy se začaly v Česku zavádět bezpečnostní opatření. Symptomy nemoci na sobě však začala pociťovat mnohem později.

Nemyslím si, že bych se nakazila v Anglii, po návratu jsme byli 14 dní v karanténě a nic nám nebylo. Spíš jsem se nakazila cestou autobusem z Prahy do Brna. Hodně lidí si tam sundávalo roušky. Já jsem ji synovi také na chvíli sundala, abych mu mohla dát najíst,“ popsala Madalena moment, při kterém si myslí, že se nakazila. Možným přenašečem, ovšem bez příznaků, mohl být její pětiletý syn. „Do deseti let dětem testy neprovádí,“ vysvětlila umělkyně s tím, že neví, jestli koronavirus prodělal i on.

Madalena začala první příznaky pociťovat před jedenácti dny. „Myslela jsem si, že mě bolí hlava z vína, ale k bolestem se přidala i horečka a obvodní lékař mě poslal na hygienu,“ popsala zpěvačka proces testování.

„Bylo to rychlé, už 30. dubna mi volali, že jsem pozitivní,“ uvedla. Nákaza však nezůstala jen u Madaleny. „Od čtvrtka je pozitivní i moje maminka, která to pravděpodobně chytla ode mě, jelikož nikam nechodí a žijeme v jedné domácnosti,“ vysvětlila zpěvačka, která doufá, že už má to nejhorší za sebou. „Podruhé jsem se narodila, uvědomila jsem, si, jak je důležité trávit čas s rodinou. Chtěla bych apelovat na ostatní, aby virus nebrali na lehkou váhu,“ vzkázala sympatická Madalena, která se nadále věnuje zpívání a divadlu.

Fotogalerie
5 fotografií